У суддів не вистачає грошей на марки, зате є нові мантії з білими жабо

У суддів не вистачає грошей на марки, зате є нові мантії з білими жабо
  • На днях на нараді керівництва судів України йшлося про те, що на поточну діяльність судам потрібно втричі більше коштів. Поміж з тим, вінницькі служителі Феміди отримали нові мантії.

— Коштів на поточні видатки у державному бюджеті на 2020 рік для судів передбачено втричі менше від потреби. Врятувати ситуацію, на його думку, зможуть лише зміни до закону про держбюджет, — розповів голова ДСАУ Зеновій Холоднюк на нараді керівництва Верховного Суду з головами апеляційних судів за участю очільників Вищої ради правосуддя, Ради суддів України та Державної судової адміністрації України.

Також говорили, що «деякі суди, аби відправити повістки, не мають за що придбати поштові марки й конверти». Це призводить до порушення прав учасників судового процесу.

Відео дня

Тим часом, пресслужба Вінницького апеляційного суду повідомила, що їх служителі Феміди отримали нові мантії, виготовлені з синьої костюмної тканини.

—  В комплекті – п’ять білих жабо. Його судді використовуватимуть три роки. Новий зразок форменого одягу для суддів місцевих та апеляційних судів затвердила Рада суддів України у січні минулого року, — йдеться у повідомленні.

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 травня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Виктория Домбровская

    Брехня!!!
  • И.С.

    Может просто провести ревизию имущества судей и их родственников и обложить налогом на имущество. Тогда денег на марки и конверты хватит Украине на 1000 лет.
  • Ivan Tykhoniuk

    Може будуть жити по новому.
  • Долой выдуманные запреты

    Які марки ? Може на іномарки?

    Daily reply Долой выдуманные запреты

    поштові марки.іномарок в них вдосталь та все в них вдосталь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up