У Стрижавці сьогодні пролунають вибухи. Що там відбуватиметься?

У Стрижавці сьогодні пролунають вибухи. Що там відбуватиметься?
  • Сьогодні, 12 жовтня, кар’єр в Стрижавці під Вінницею буле проводити заплановані вибухові роботи. Людей попереджають, щоб не лякалися.

На Стрижавському кар’єрі проведуть планове подрібнення гірської породи. Подрібнення будуть здійснювати методом свердловинних зарядів, повідомляють на сайті Стрижавської громади.

«За інформацією підприємства «Стрижавський граніт» 12.10.2021 року з 12.00 до 18.00 год. буде проведено планове подрібнення гірської породи методом свердловинних зарядів», — йдеться у повідомленні на сайті громади.

Сьогодні також Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Вінницькій області проводитиме антитерористичні навчання. Тренування відбудуться на одному з об'єктів критичної інфраструктури у Могилів-Подільському районі в умовах максимально наближених до реальних.

Відео дня

— Під час проведення заходів на окремих територіях Могилів-Подільської та Яришівської територіальних громад можливі тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо, — розповідають у Вінницькій ОДА.

У зв'язку з цим, СБУ просить людей мати при собі документи, що посвідчують особу.

 

Читайте також:

Сьогодні в багатоповерхівках включають опалення. А у вас вже тепло?

СБУ викрила аферистів,  які продавали підроблені міжнародні сертифікати

Зарізана матір — в криниці, а 16-річна донька — в тюрмі. Подробиці жахливого вбивства

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ольга Брига

    Мабуть була на карьєрі якась комісія. Бо зазвичай через ЗМІ не повідомляють, а вибув був такий, наче вітерець над травою пролетів. Зазвичай сидимо біля дітей, щоб не злякалися, коли дім як від землетрусу трясеться і шибки дріжжять.

keyboard_arrow_up