У першому інклюзивному ресторані готували кабачкову ікру для програми Грубича

У першому інклюзивному ресторані готували кабачкову ікру для програми Грубича
  • У Вінниці діє тематичний ресторан Коцюбинський 220. Сьогодні у заклад завітав журналіст Костя Грубич та приготував разом з колективом кабачкову ікру.

«Вінниця у нашому маршруті з‘явилася майже спонтанно. Невгамовна Олена Павлова швиденько згодилася стати героїнею сюжету про пошуки смаку колишньої кабачкової ікри. І сама заходилася готувати цю ж страву у просторі Коцюбинський 220, чому я дуже радий», — написав Грубич у фейсбуці.

«Зйомки у своїй роботі люблю найбільше: через хімію придумування, вигадливості з банальної теми цікавих зворотів, потім втілення тих часом дивакуватих ідей на камеру. Ось ці мої творчі виверти абсолютно легко і з готовністю сприймає Олена Павлова з Вінниці, бо й сама така ж креативниця). Сьогодні Оленка з командою доводить до пуття свій новий проєкт Коцюбинський 220, —  А поки що ми поспілкувалися на тему… кабачкової ікри», — додав згодом у пості Грубич.

Відео дня

На сторінці Коцюбинський 220 написали, що журналіст Костянтин Грубич завітав до них зі своєю рубрикою «Тіні забутих брендів».

— Готували кабачкову ікру, сезон все-таки, — пишуть на сторінці інклюзивного ресторану та обіцяють згодом опублікувати відеорецепт.

Перший у Вінниці соціальний ресторан, нагадаємо, вже може похизуватися своїм приміщенням і стартом роботи, щоправда, поки не як ресторан. Раніше наші журналісти поговорили з ідейною натхненницею «Коцюбинський 220», яка розповіла, як зараз працює соціальний проект та коли ми з вами зможемо скуштувати подільських страв у їхніх стінах. Читайте: 

 

Читайте також:

Заробляли 100 тисяч в місяць. У Ладижині викрили масштабний наркобізнес

Шукають четвертий день. У Вінниці зник 36-річний Богдан Ілик

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up