У мережі показали, яким зараз є заїзд у Вінницю на Тиврівському шосе

У мережі показали, яким зараз є заїзд у Вінницю на Тиврівському шосе
  • Ще влітку почали ремонт дороги на Данила Нечая: від Федорова до Московської.
  • Тепер тут є тротуари, новий асфальт, освітлення. А загалом, 1,2 кілометра дороги коштував бюджету Вінниці 41,6 мільйона гривень.
  • Водночас, на оновлення шляху, за межами Вінниці, обласна Служба автодоріг витрачає майже 200 мільйонів гривень!

Днями, у фейсбук-спільноті «Urban - Про Місто», опублікували відео прольоту над оновленим Тиврівським шосе.

«Андрій Мельник показав, як змінився південний в'їзд у Вінницю — Тиврівське шосе. Результатом реконструкції стало розширення проїжджої частини з двох до чотирьох смуг для руху, з'явились тротуари та вуличне освітлення, яких досі тут не було взагалі», — йдеться в повідомленні у фейсбуку.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Ділянку ремонтували з липня 2019-го і нещодавно міська влада відзвітувала про завершення робіт. У рамках проекту будівельники відремонтували дорогу, побудували тротуари з велосмугами з обох сторін, нову мережу освітлення, всі кабелі перенесено під землю, облаштовано зупинки громадського транспорту та пішохідні переходи з підсвіткою.

У ProZorro з’ясували, що ці роботи коштували нашому місту 41,6 мільйона гривень при кошторисній вартості 43,1 мільйона гривень. Підрядником є товариство «Шляхбуд»

А також у мерії повідомили, що ділянку дороги від вулиці Федорова до об’їзної, що є частиною дороги державного територіального значення Т-02-12 Вінниця – Шпиків – Комаргород, ремонтує Служба автомобільних доріг у Вінницький області.

Передивилися закупівлі обласної служби автодоріг, в яких побачили, що на поточний середній ремонт дороги Т-02-12 заклали майже 200 мільйонів гривень:

Скріншот з сайту: remonty.ukravtodor.gov.ua

Підряди отримало вінницьке підприємство — товариство «Шляхбуд». Це товариство є фаворитом для влади. За останні роки «шляхбудівці» отримали підрядів на суму майже 1 мільярд гривень від міської влади; та ще на 897 мільйонів гривень від обласної служби автодоріг.

Нагадаємо, вінницькі дорожники відкрили тендери на ремонт шляхів. Загальна сума — 188 мільйонів гривень

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Гість

    Все супер. Але  зробили ще дві смуги для продажу авто.Вінавто переїхав на проїджу частину.Коли почне працювати поліція
  • Олександр Стасишен

    Скільки грося з порохом не вкладав гроші у вінницю, але все одно люди проголосували за Зеленського))) саме головне що дороги зробили))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up