У дворах вінницьких висоток облаштовують парковки. Цьогоріч з'явилося 267 місць

У дворах вінницьких висоток облаштовують парковки. Цьогоріч з'явилося 267 місць
  • У Вінниці впродовж 2021 року облаштували 267 паркомісць на 19-ти прибудинкових територіях. Роботи виконувалися у співфінансуванні.

Кілька років тому мешканці багатоквартирних будинків почали зосереджувати свою увагу на зонуванні прибудинкових територій, а також впорядкуванні місць для паркування автомобілів. Про це пише Вінницька міська рада.

«Минулого року облаштували 221 паркомісце на 10 прибудинкових територіях багатоповерхівок. В цьому році ми облаштували паркувальні майданчики у 19 дворах. Ці роботи виконуються виключно на умовах співфінансування, — зазначив директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман. — Приємно, що вінничани беруть активну участь у впорядкуванні своїх прибудинкових територій і долучаються до міських програм співфінансування».

Зазначимо, що під час оновлення дворів також ремонтують асфальтобетонне покриття, замінюють зовнішні інженерні мережі, облаштовують відмостки біля будинків та роблять благоустрій територій.

Відео дня

— Більшість таких робіт проводиться на умовах співфінансування з мешканцями. При цьому 70% фінансує міська рада, 30% — співвласники багатоповерхівок, — додать у міськраді.

 

Читайте також:

Розтрощені машини та уламки на тротуарі. Деталі нічної ДТП на Інтернаціоналістів

ФОТО ДНЯ. Вінничани вийшли на суботник та очистили берег річки Дьогтянець

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sergii Petrivskyi

    Хотів би дізнатися чи законно продавати і встановлювати замки до цих паркомісць? Це ж прибудинкова територія, а хтось її продає.

keyboard_arrow_up