«Це майданчик для діалогу з людьми»: у Вінниці відкрилася приймальня партії «Слуга Народу» (Пресслужба ПП «Слуга Народу»)

«Це майданчик для діалогу з людьми»: у Вінниці відкрилася приймальня партії «Слуга Народу» (Пресслужба ПП «Слуга Народу»)

У вінницькому осередку партії «Слуга народу» пройшла прес-конференція народної депутатки та голови обласної організації цієї політичної сили Ірини Борзової. У заході також взяв участь керівник громадської приймальні партії Євгеній Болюбаш.

Під час зустрічі присутні говорили про політичні перспективи партії та про функцію, яку покладено на працівників обласного осередку штабу «Слуги народу». Ірина Борзова розповіла, що наразі їх команда лише формується, тому багато вінничан мають реальний шанс стати її частиною.

— Ми відкрили громадську приймальню, аби люди мали можливість звернутися до нас з питаннями, які їх справді хвилюють. Ми відкриті для їх ідей, пропозицій і зауважень. Ми переконані, що серед них є багато справді професійних, активних і досвідчених людей, які мають сили і бажання робити Вінниччину кращою, — розповідає Ірина Борзова. — Якщо у вас є ідеї щодо розвитку своєї громади, є команда однодумців, є бачення майбутнього розвитку територій — приходьте або надсилайте свої резюме на електронну пошту. Мешканці громад повинні обрати представників влади, яким вони довіряють і позбутись тих, хто завдає шкоди.

Керівник громадської приймальні Євгеній Болюбаш говорить, що на їх електронну скриньку щодня надходить близько десяти повідомлень від потенційних кандидатів. За словами Євгенія, для того, аби резюме було розглянуто, не обов’язково мати політичний досвід. Тому вже зараз можливістю зацікавилися юристи, економісти, журналісти, медики та інші не дотичні до політики вінничани.

— Якщо людина гідна, то їй ніхто і нічого не буде заважати в умовах здорової конкуренції боротися за місце в команді, — розповів Євген Болюбаш. — Нам потрібні кандидатури, які на різних рівнях будуть захищати інтереси людей, згідно Конституції та чинних законів. Працівники державних структур та управлінь, яких обирають люди мають виконувати покладені на них обов’язки, і зараз ми маємо можливість вплинути на ситуацію та розпочати наводити лад.

У подальшому громадська приймальня має стати інструментом, завдяки якому керівництво області та держави отримуватиме інформацію «з перших вуст» стосовно бездіяльності, халатного відношення, чи зловживання владою в держструктурах області незалежно від того, чи то прокуратура, чи поліція, чи пенсійний фонд.

— Перед собою я поставила мету — створити майданчик для діалогу з людьми, — продовжує Ірина Борзова. — В межах своїх компетенцій я буду вирішувати їх питання і захищати їх права та свободи. Саме ми маємо бути опорою для місцевої влади, допомагати у виявлені та покаранні тих, хто у владних кабінетах, своїми діями паплюжить гідність країни. Коли ми представимо нашу команду, я думаю, ви будете приємно здивовані.

Контакти вінницького осередку партії «Слуга народу»
Адреса приймальні: місто Вінниця, вулиця Магістратська, 156-а;
Телефони: (0432) 55-10-73, (067) 255-10-73;
Графік прийому громадян: понеділок-п’ятниця з 10.00 до 16.00;
Електронна пошта штабу: [email protected];
Електронна пошта обласного осередку: [email protected].

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up