Трагедія у Бершаді: на гойдалці у присутності мами загинула 9-річна дівчинка

Трагедія у Бершаді: на гойдалці у присутності мами загинула 9-річна дівчинка
На цій гойдалці теж загинула дитина тільки сталося це в іншому місті
  • Дитину ще живою на руках занесли у лікарню
  • Ігровий майданчик, на якому сталася трагедія, розташований майже в центрі міста поруч з лікарнею
  • Перед цим у родині сталося ще одне горе

Вчора, 8 квітня, приблизно о 19-й годині гойдалка вбила дитину. Про це повідомила «20 хвилин/RIA» одна з читачок. За її словами, 9-річна дівчинка разом з братом забралися на гойдалку. Її конструкція дещо незвична. Відкидний пандус дає можливість заїхати на гойдалку людині на інвалідному візку. Гойдалка масивна, днище з товстого металу, сама конструкція має огорожу. Відстань між землею і днищем зовсім незначна.

Як саме загинула дитина, з’ясовує поліція. Співрозмовниця припускає, що дитина могла випасти з «люльки». Удар прийшовся в голову.

-Дівчинка ще була жива, коли мама підняла її і на руках занесла в лікарню, - розповідає жінка. – Але  врятувати її не вдалося. Ударити металом по голові – хто після такого залишиться живий.

Відео дня

Співрозмовниця знає, що батько дівчинки на заробітках у Росії. Дідусь заробляв грошей у Німеччині. Там помер. Його поховали у день виборів 31 березня. І ось нове горе.

За неперевіреною інформацією, гойдалка знаходиться на балансі районної лікарні.

-Це вже не перший випадок травмування дітей на цьому ігровому майданчику, - продовжує співрозмовниця. – Тут завжди багато дітей. Поруч школа. Та й до середмістя рукою подати.

Після розслідування трагедії детальніше повідомимо про причини, а також про те, хто несе відповідальність за ігрові атракціони, чи відповідають вони технічним нормам. Щоправда, дитині цим уже не зарадиш

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (48)
  • Іруся Сенькович

    Жалко дитини   співчуття
  • Василь Коваль

    Я взагалі із настороженням ставлюся до дитячих майданчиків, які зараз ставлять і дуже підозрілої якості,і,як кажуть поставили і забули,тобто ніхто не несе відповідальність за техніку безпеки;-головне щоб попіаритись перед виборами,або галочку поставити про виконану роботу...
    Дуже жаль за втрачене життя...
    Вважаю,що бершадський міський голова повинен піти у відставку!
  • Yevgeniya Lyakh

    Співчуття батькам ;(. Але дійсно,  справа не в гойдалці. Зі свого дитинства пам'ятаю як дорослі казали що можна і що не можна робити на гойдалці. Мою найкращу подругу мало не вбило гойдалкою - бігали не дивлячись і ій "прилетіла" металева рама в голову. Важкий струс,  без тями лежала. Звичайна радянська металева гойдалка. Все ж таки батьки та дорослі мусили пояснити дітям - що ця гойдалка спеціальна, що вона важка,  що якщо впасти  під неї то там нема місця,  що там не можна гойдатися цілою групою на жарт винтовхуючи один одного (я таке бачила). А далі залишається тільки сподіватися,  бо діти все одно не завжди дорослих слухають. Але такі гойдалки мусять бути,  бо всі діти мають право на забави! Може,  якщо їх стане більше,  то діти будуть краще знати  що можна а що не можна на них робити і як не наразитися на небезпеку.
  • Oksana Lanovenko

    Жах. Звичайні гойдалки можуть вбити, не те, що це страшило. Ну хіба не можна придумати щось безпечніше? Інваліди мають свій візочок, то можна для них передбачити якісь ремінці, що підчепив, підтягнув і гойда
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up