ТОП-10 відмінних фільмів для суботнього вечора

ТОП-10 відмінних фільмів для суботнього вечора
  • Поки за вікнами йде холодний дощик, ми пропонуємо вам добірку із десяти фільмів, які зроблять ваш вечір більш теплим, цікавим та емоційним.

Кухар на колесах

Шеф-кухар Карл Каспер втратив роботу в одному із фешенебельних ресторанів Лос-Анджелеса. Він вирішує відкрити свою справу – завести закусочну на колесах, за допомогою якої розраховує повернути своє натхнення і налагодити відносини з родиною.

Мисливець на лисиць

Мультимільйонер Джон Дюпон запрошує Марка Шульца для підготовки команди до Олімпійських ігор у Сеулі 1988 року. У надії гідно виступити і вийти із тіні свого брата, легендарного борця Дейва Шульца, Марк приймає пропозицію. Але параноїк Дюпон затіває гру в кішки-мишки з Марком і Дейвом.

Сімейка монстрів

Разом із сімейкою забавних монстрів один хлопчик оселився прямо під бруківкою. Вишукані костюми йому замінила звичайна коробка. Проте він був вільним. Але зустріч з чарівною дівчинкою із вищого суспільства змінює його назавжди.

Винні зірки

Хейзел хвора на рак. Одного разу вона знайомиться з Огастусом Уотерсом і миттєво у нього закохується. Огастус і Хейзел рушають у повну пристрасті і життя подорож, яка ще раз покаже їм, що весь сенс життя можна знайти у будь-якому її відрізку.

Вроджена вада

Дія розвивається у Лос-Анджелесі наприкінці 60-х. Головний герой Ларрі Спортелло сильно захоплюється марихуаною. При цьому його розшукує колишня подруга, яка незабаром зникає разом зі своїм новим багатим залицяльником. Ларрі починає розслідувати справу.

Готель «Ґранд Будапешт»

Стрічка розповідає про пригоди консьєржа Густава і портьє Зеро Мустафи. Співробітники готелю стають свідками крадіжки безцінних картин епохи Відродження, боротьби за величезні статки багатої сім'ї і... драматичних змін у Європі між двома кровопролитними війнами XX століття.

Бабадук

Амелія втратила чоловіка, але у неї залишився син. Одного разу перед сном Семуель попросив маму почитати йому знайдену книгу про монстра на ім'я Бабадук. З цього моменту і він, і Амелія перестають відрізняти свої фантазії від реальності.

Коханці

Ітан і Софі намагаються врятувати свій шлюб за допомогою психотерапевта. Коли його методи не спрацьовують, він пропонує подружжю останнє: відправитися на відпочинок у якесь гарне далеке місце, обіцяючи при цьому майже стовідсотковий результат.

Загублена

Напередодні п'ятирічного ювілею подружнього життя Енні, дружина Ніка, раптово зникає. У будинку залишилися сліди боротьби, а ланцюжок доказів неминуче підводить на ешафот самого Ніка. Розміщенні нею тут і там записки і дрібнички, які були частиною щорічної гри, стають єдиним шансом пролити світло на долю зниклої.

Одержимість

Ендрю мріє стати великим. Його бажання домогтися успіху швидко стає одержимістю, а безжалісний наставник продовжує підштовхувати його все далі і далі – за межі людських можливостей. Хто вийде переможцем з цієї сутички?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up