«Там була масштабна аварія». Чи є вже на Вишеньці та Замості світло?

«Там була масштабна аварія». Чи є вже на Вишеньці та Замості світло?
  • З самого ранку мешканці Вишеньки залишилися без світла. Через знеструмлення не їздив громадський транспорт і люди скаржилися в соцмережах, що запізнюються у справах. 
  • У «Вінницяобленерго» обіцяли відновити електропостачання до обіду, але містяни ще й досі нарікають на відсутність світла. Що трапилося і коли відновлять постачання?

Про те, що зникло світла у соцмережах містяни повідомляли з самого ранку, ми писали про це публікацію та пів дня очікували на коментар «Вінницяобленерго». О 12.45 на офіційній сторінці у Facebook останні написали допис, у якому просили вибачення за незручності. 

«Сьогодні вранці, о 05:57, на ПМ «Західна»110/10 кВ сталось технологічне порушення, що призвело до знеструмлення споживачів мікрорайону Вишенька та прилеглих до м. Вінниця населених пунктів. Наразі ремонтно-експлуатаційний персонал АТ «Вінницяобленерго» займається ремонтними роботами. Перезаживлення відповідальних споживачів (I та II категорії надійності), а саме лікарень, ТТУ тощо, забезпечено о 8 годині 35 хвилин», — йдеться у дописі.

Відео дня

Як читаємо, відновлення електропостачання всіх інших споживачів знеструмленого мікрорайону мало відбутися до 13.00. Однак навіть після 15.30 містяни скаржилися на відсутність світла на нашій сторінці у Фейсбуці та під вищезгаданим дописом «Вінницяобленерго». 

До прикладу, вінничанка Олена Солохуб написала: «Вже 15.00. Воїнів-інтернаціоналістів. Електрики немає».

Ми зателефонували в енергетичну компанію міста о 18.15. Операторка Валерія сказала, що і на Воїнів-інтернаціоналістів і на всіх інших вулицях Вишеньки світло вже є. 

— Там була масштабна аварія. На сайті диспетчер вказував орієнтовний час відновлення електропостачання. Вже вся Вишенька відновлена, — каже операторка. 

За її словами, залишився без світла Замостянський район, Якушинці, Зарванці, Березино. Орієнтовний час відновлення — до 00.00. 

— Сталося пошкодження на високовольтній підстанції, там була пожежа і підстанція погоріла. Її відновлювали, замінювали все, що згоріло. Саме тому така велика частина міста була відключена від світла. Ще досі ремонтують, — каже працівниця обленерго. 

 

Читайте також:

Еркери, горельєфи, маскарони: цікаві архітектурні елементи будівель, які ви досі не помічали

Не за всі гроші світу, або Скільки коштує освоїти нову професію у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Zesraka Zelena

    скажите вы  совсем  ибицилы? или вас такими родили.как только  зелене  воно пришло до власти.вернее вы пэти  отомстили и выбрали воно.так и начались  эти  отключения с 2020 ..нашу електрику  за  бесцень продают евронацистам. а нам  продают ворожу кремливську или вы  дебилятня верите  даже в  то что в  белорусии електрику производят.господи какой  же вы  гумус вам можно втулить самую гнилую  дичь.и  даже про 2 пришествие  бондеры.але при умови що кожна вулиця  буде имени  понтеры.

    AK reply Zesraka Zelena

    В Растове нет фошистов. Вам туда.

    Zesraka Zelena reply AK

    От вам  шоновный  зодача.окузались вы в  пустыни кругом  жора и пискы с дюнам жэрты  хочеця ,страшно.  и тут рядом   лыжить  лампа  Аллодина.и тут вы  думаете  от я зараз закажу  три божання. одно с пустыни выбраца ,друге  милиард долярив  а трете  хочу  быть
    ЗЕсракою и красты  по чорному  ,обикрасты навить
    ЗЕсраку..трете  кутяпкою лампу .и выходить  Жин.и каже на  щыри  укроинськи:шоновный.от вам на выбор шматок сала ,чы шмоток  золута  а исты вам  хочеця  що  аж ребра  зводить а  сало таке  запашне с  мясцою  с огирком  и часныком.що  оберете ?

    Анна Софина reply Zesraka Zelena

    Боже,як ви скучно живете, ви коментуєте кожну новину крім погоди

    Zesraka Zelena reply Анна Софина

    бо в  нашому сели  два события купили сало и  зьилы и  що  жерты  дали .це у вас в  гороДи  весело-пьяни збивают трезвых  на  зебри пид  ЛСД .и  атошники пришли   з вийны а робиты нема.
  • Umar Shetty

    Ви хочете продати свою нирку за 400 000 доларів США? Це ти
    Шукаєте можливість продати свою нирку за гроші
    Через фінансовий зрив ви не знаєте, що робити
    Зробіть, тоді зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам добре
    Сума грошей за вашу нирку. Мене звати доктор УМАР
    Я лікар-нефролог клініки UMAR. Наша клініка є
    Спеціалізується на нирковій хірургії, а також лікуємо
    Купівля та пересадка нирок с
    Відповідний донор
    Ми знаходимося в Індії, Туреччині, Франції, Нігерії, США, Малайзії, Дубаї, Кувейті
    Якщо ви зацікавлені в продажі або купівлі нирок, будь ласка, не продавайте
    Не соромтеся звертатися до нас електронною поштою.
    Електронна адреса: [email protected]
    WhatsApp:+1 (978) 707-9830
    Telegram:+1 (978) 707-9830
    Viber:+1 (469) 505-6731

    уважно
    Д-Р УМАР.

  • AK

    Тільки не ПМ а ПС.

keyboard_arrow_up