Святковий телеефір до 9 травня, Дня Перемоги (прес-служба «Інтер»)

Святковий телеефір до 9 травня, Дня Перемоги (прес-служба «Інтер»)
  • З 7 ранку в ефірі буде п'ятигодинний телемарафон «Наша Перемога».
  • Вийдуть ексклюзивні репортажі, окрему увагу буде приділено історіям, пов'язаним з антифашистським рухом в Європі.
  • Також будуть прямі включення з акції «Ніхто не забутий. Ніщо не забуте» в Києві і з інших міст – Одеси, Харкова, Запоріжжя, Кривого Рогу.

Завтра, 9 травня, телеканал «Інтер» присвятить ефір Дню Перемоги.

— Увімкнувши «Інтер» з самого ранку, людина цілий день буде в атмосфері свята, – розповіла керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна. — Наше завдання – показати, як Україна зустріне День Перемоги. Незважаючи на всі перешкоди і проблеми, які сьогодні існують, більшість людей, я в цьому переконана, святкують День Перемоги і не ставлять під сумніви нашу історію і нашу пам'ять. Ось це обличчя справжньої, нормальної України ми і хочемо показати.

О 12.00 в ефірі – улюблений усіма фільм «У бій ідуть одні «старики». «Інтер» його традиційно показує щороку 9 травня, потім о 13.30 буде прем'єра серіалу «Добровольці». А ввечері – о 20.30 – головна подія Дня Перемоги для всієї країни – великий святковий концерт на «Інтері» «Перемога. Одна на всіх».

Відео дня

Серед учасників свята – Володимир Гришко, Надія Мейхер, Злата Огневич, Віталій Козловський, El Кравчук, Міла Нітіч, ​​Влад Ситник, Світлана Тарабарова, Наталія Бучинська, Сергій Гладир, Наталя Валевська, Ольга Цибульська, Іван Березовський, Наталя Гордієнко, Вадим Олійник, групи «Брати Карамазови», «Авіатор», Freedom-Jazz, «Анна-Марія», MenSound.

Всього в концерті 27 номерів. І кожен з них – це окрема, закінчена історія зі своїм сюжетом і постановкою. Знамениті військові пісні зазвучать по-новому завдяки сучасним аранжуванням, унікальним номерам і спецефектам.

До Дня Перемоги телеканал «Інтер» реалізував два великих проекти. Телеканал видав третій том фотоальбому «Люди Перемоги», до якого увійшли спогади 100 ветеранів. Серед них – п'ятеро з Вінницької області. Наймолодшому з них на момент початку війни виповнилось 15 років.

Своїми спогадами про війну поділились Тимофій Васильєв (народився в селі Червоне Тиврського району, 96 років), Олександр Грушко (село Махаринці Козятинського району, 94 роки), Микола Чішкун (село Кашперівка Козятинського району, 93 роки), Юхим Осічнюк (село Михайлівка Вінницького району, 96 років) і Володимир Кузовенко (село Фронтовка Оратівського району, 92 роки). Унікальне видання «Люди Перемоги» можна придбати на сайті polk.inter.ua.

Також разом з глядачами «Інтер» продовжив відновлення пам'ятників загиблим солдатам – в цьому році було відреставровано 11 монументів в семи областях України. Всього за чотири роки акції «Ніхто не забутий» телеканал відновив 28 пам'ятників.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Next

    No koment
  • ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Всех с праздником !
  • Алекс

    Провокаторы с Интера в своем репертуаре
  • Вінничанин

    "П'ятигодинний" то не марафон, то в дусі поважання ветеранів лише на 9 травня. Совок і його нащадки "дідивоювали" в своєму репертуарі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up