Суд відмовив діду Калетніка в поверненні “Бучанського Межигір’я”

Суд відмовив діду Калетніка в поверненні “Бучанського Межигір’я”
Все ж таки “Бучанське Межигір’я” у Ігоря Калетніка забирають. Суд не задовольнив скаргу діда екс-нардепа Ігоря Калетніка щодо витребування на користь держави 14,04 га лісу на Київщині.

Екс-нардеп Ігор Калетнік незаконно забрав з лісового фонду Бучацького лісу 14,04 гектарів землі та обманним шляхом привласнив собі.  Землю в Калетніка відібрали на користь держави. Але екс-нардеп подав апеляцію до суду. Апеляційний суд Київської області залишив рішення Ірпінського міського суду без змін.

Але завдяки скарзі діда Ігоря Калетніка Василя Кіргана, ці судові рішення заблокували, оскільки дідусь вважався власником землі. Василь Кірган не погоджувався з судом стосовно визнання недійсним рішення Бучанської селищної ради про віднесення земель, які обслуговує Бучанська лісогосподарська організація, до земель житлової та громадської забудови.

29 липня 2015 року Вищий спеціалізований суд України розглянув справу та постановив відхилити скаргу Василя Кіргана, - пишуть «Наші гроші». Суд не задовольнив його вимоги і зазначив, що судове рішення має значення тільки для спірних 14,04 га і не стосується інших землекористувачів.

Відео дня

Відомо також, що під касаційною скаргою Василя Кіргана підписались Ірпінська міська рада, Українська Уніонна Конференція Церкви Адвентистів Сьомого дня, ,приватний вищий навчальний заклад  "Український гуманітарний інститут" та закрите акціонерне товариство "Меліоратор".

Нагадаємо, що місцеві мешканці Бучі отримали по 10 соток землі протягом 2006 – 2012 років. Журналісти з’ясували, що частину людей обдурили. Оскільки вони навіть не знали про виділення на них землі. Щоправда, інша частина людей сама свідомо дала себе обдурити. Оскільки вони продали свою землю за 100 доларів.

Так з’явилась ділянка 14,04 гектара у власності сім’ї Калетників. Пізніше маєток оточили парканом висотою 8 метрів. Саме тоді журналісти з’ясували, що номінальним власником маєтку є дідусь Калетніка, який мешкає на Вінниччині. Але як відповів сам Василь Кірган, він про землю в Бучі не знає нічого.

Читайте також, як батько Григорій Калетнік намагався пояснити, де взялась квартира в центрі Києва в його сина Ігоря Калетніка, вартість якої 8 мільйонів доларів.

Про всі маєтки сім’ї Калетнік читайте тут.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up