Віктор Бронюк переніс концерт у Вінниці з 18 лютого на 4 квітня (ВІДЕО) ОНОВЛЕНО

Віктор Бронюк переніс концерт у Вінниці з 18 лютого на 4 квітня (ВІДЕО) ОНОВЛЕНО

На 18 лютого 2017 року в рамках туру «ЄuroДвіжн» мав відбутися концерт групи «ТІК» у Вінниці. Користувачі соцмережі обурились з приводу цієї дати.

«При усій повазі до Віті Бронюка, при усій повазі до давніх дружніх відносин, при усій повазі до творчості його....Не можна співати 18.02....Просто не можна... Це блюзнірство», - написала на ФБ вінничанка Юлія Піскунова.

Варто нагадати, що 18-21 лютого 2014 в Україні сталося силове протистояння між силовиками та протестувальниками, завершальний етап Революції гідності. Це чорна дата українського календаря. В ті дні за інформацією МОЗ України загинули 82 людини та 622 особи отримали поранення.

 

Відео дня

Водночас, як повідомила Таїсія Гайда, теж на ФБ, Віктор Бронюк сказав, що концерт відмінив і переніс на інші дати.

Користувачі назвали це гідним вчинком.

Організатори концерту - компанія "ВІННИЦЯКОНЦЕРТ" - повідомили 20minut.ua, що концерт "ТІК" у Вінниці перенесено на 4 квітня. Всі раніше придбані квитки - дійсні.

Варто зазначити, що Віктор Бронюк записав відеоролик, в якому розповідає про перенесення концерту у Вінниці на 4 квітня:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олександр Шемет

    Велике прохання до Yulia Piskynova написати, в які ще дні на її думку не варто проводити концерти та інші масові дійства.

    Таїса Гайда reply Олександр Шемет

    18 лютого 2014  ,серез ростріляних перших майданівців - 2 вінничан, 18 лютого 2015 року - вихід з Дебальцево: хлопці приймають найстрашніші рішення у своєму житті, вибирають кого залишити  з важкопоранених  а кого можуть донести .

    Для мене досить страшне 18 лютого ... А для вас?

    Олександр Шемет reply Таїса Гайда

    для мене страшна не дата, не день, а те що продовжуємо "святкувати" свої поразки...Чорнобиль, Голодомор, Крути і т. п....ми наче пестимо свої рани і випрошуємо "пожалійте нас, дивіться які ми бідні"...скільки можна ходити з похилиними головами? ми маємо стати дорослими і відповідальними за себе...ми нація переможців і маємо думати і діяти як переможці...люди гинули і 17 лютого і 19 лютого...Царство їм Небесне, і я думаю, що гинули вони не для панахид по собі, а ради життя, пісні, посмішок...а Ви?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up