«Соромно фотографувати молодят»: вінничанин пропонує відремонтувати РАЦС

«Соромно фотографувати молодят»: вінничанин пропонує відремонтувати РАЦС
фото: Саша Глибін

Вінничанин Валентин Порохняк написав петицію у якій просить відремонтувати фасад та провести ремонт в міському РАЦСі, що на Замостянській. Петицію активно підтримують.

Автор петиції каже, що він фотограф і йому Соромно фотографувати молодят «при виході з нього на фоні чорних, облізлих плям і роздовбаних сходів».

— Він у нас єдиний на все місто, чому це місце з відлунням СССР та пошарпаними гнилими стінами, що в зовні, що в середині. Пропоную щоб місцевий бюджет виділив кошти на капітальний ремонт цього місця, через яке проходить майже кожна пара нашого чудового міста та області, — йдеться у тексті петиції.

Звернення опублікували вчора, 5 червня. За добу петицію підписали 176 осіб з 350 необхідних. Долучитися та віддати свій голос можна ТУТ

Відео дня

Варто відзначити, що відділ державної реєстрації актів цивільного стану Вінницького міського управління юстиції, що знаходиться по вулиці Замостянська, 26, відноситься до державної власності. Власником є Міністерство юстиції. А отже — за міські кошти його не можна ремонтувати, оскільки це не є комунальною власністю Вінницької міської ОТГ.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (48)
  • Алла Притуляк

    Обовязково потрiбен ремонт зовнi та в серединi
  • Людмила Поліщук

    Ще в 90 роках мала нагоду бути в цій будівлі. Тоді мене вразили люстра,які не милися ще з часів відкриття. Це відношення,насамперед,працівників РАЦСу.

    Inna Solohub reply Людмила Поліщук

    Людмила Поліщук зараз там нічого не змінилося, ну може трошки стало все більш пошарпаним..
  • Юрий Пархомчук

    А якби всі весільні фото- та відеооператори та платили збір зі свого заробітку ЗАГСу, то мо давно й вичухали б його)))

    Антон reply Юрий Пархомчук

    Я думаю вони всі ФОПи і на єдиному податку. Але як там насправді - хз.

    Валентин Порохняк reply Антон

    насправді ФОП , єдиний податок .. Але там реєструється кожен день по 20- 50 пар - це 500 грн з кожного ..куди ті гроші йдуть не зрозуміло

    Антон reply Валентин Порохняк

    Дочці Слишинського Володі - Романенко Юльці Володимирівні - новій начальнічці РАЦСу, яка без волохатої руки зверху пройшла чесний конкурс на цю посаду. Для її баті в Апараті Верховної Ради зробили нову посаду - зам керівника Апарату ВР, так і для неї провели самий чесний конкурс в світі.
  • Антон

    Хороше місце хтось підсуєтив для Романенко Юлєньки Володимирівни, воно і не дивно, в неї ж чоловік директор Департменту цифрових технологій в Міськраді Вінниці. Та і сама вона не бідна пташка, перед цим була начал ком відділу в Департменті правової політики і якості Вінницької міської ради. А те, що вона є бенефіціаром на 17 000 000 вже навіть не дивує. І перед призначенням на директорку РАЦСу прикупила дачний домік, мабуть від щастя, так сказать відмітити прибильне призначення. Ну і апофеоз цього всього, яке все розставить на полички, ця мадама всього навсього простенька дочечка Слишинського Володі. Дядя цей вічний зам мерів міста Вінниці, але недавно йому підфартило, як Реві, і він став першим замом керівника Апарату Верховної Ради. Нічо, шакали, скоро вас всіх познімають...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up