Сьогодні на майдані в Вінниці влаштують вечір пам’яті Героїв Небесної Сотні

Сьогодні на майдані в Вінниці влаштують вечір пам’яті Героїв Небесної Сотні

В понеділок, 19 лютого 2018 року, вінницькі  активісти вшанують пам’ять Героїв Небесної Сотні на вечорі пам’яті.

Учасники  акції зберуться о 17.00 на Майдані Небесної Сотні, аби вшанувати пам’ять  загиблих майданівців, зокрема, земляків Максима Шимка, Леоніда Полянського та Валерія Брезденюка.

Читайте також: Майдан. 18 лютого 2014. «Беркут» рушив у наступ - спогад очевидця

«18-22 лютого 2014 року в Україні була стерта межа між миром і війною. Її стерла влада, давши наказ силою розігнати Майдан, який повстав проти тиранії і самодурства за демократію і цивілізаційний вибір України. Тільки 18 лютого Медслужба Майдану повідомила про 20 загиблих майданівців і близько 500 поранених. Потім були ще чотири кривавих дні, внаслідок яких загинули понад сто майданівців. Усі вони стали Небесною Сотнею» – повідомляють організатори в анонсі заходу.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Задунайский Торонтуй

    Это Театральная площадь! Она была до вас, рогулье, Театральной, и останется Театральной после того как вас вышвырнут.
  • Вася

    Добре, що вигнали вора-олігарха

    Добре, що війна не йде у Вінниці...

    Добре, що доллар не 50 гривень..

    Добре, що можна жебраковати у Європі...

    Дякуємо за наше щастя...
  • Валерия Котловая

    Замахали они уже своими "дутыми героями"! Утырки развалили страну, привели к власти негодяев, и их еще вспоминать?! Позор!

    Anonymous reply Валерия Котловая

    Люди на майдані захищали своє право на вибір. Вибір де працювати, вибір не лише для себе а і для своїх дітей. Вільно обирати с ким товаришувати  скільки та на кого працювати. Що ми отримали , чи були зміни?  Ні Змінились лише олігархи на яких працюємо, замість гідної зарплати - субсидію.

    Вадим Барченко reply Anonymous

    Що ти мелеш який нафіг вибір де працювати.невже є такі люди яким дійсно стало краще жити

    З.А.Глядач reply Anonymous

    Вибір де працювати? Воно й видно,що вони "вибрали"-ніде не працювати.

    Anonymous reply Валерия Котловая

    Хочеться трішки добавити конкретики. "Привели к власти негодяев" - дивно пані Валерія, хто як не ми з Вами ходили на вибори, обирали президента, уряд, ми українці самі обрали популіз пана Гройсмана, солодкі обіцянки президента Порошенко, цей вибір зробили не хлопці з майдану а ми українці, я і ВИ пані Валерія. "Развалили страну" -  якось не бачу конкретики. Хто як не ми з Вами пані Валерія своїми вчинками,  своїми діями , своїм небажанням дотримуватись закону руйнуємо державу. У нас українців вистачає сміливості  для звинувачень, та пошуку винуватця  усіх наших негараздів, нас хвилюють лише власні потреби. Розвалила державу не мефічні герої а наша байдужість, корупція, і  надія на розумного президента, доброго олігарха,  це типовий самообман. Молодь яка вийшла на майдан, не мали за мету зашкодити Вам пані Валерія у Вашому тихому та спокійному житті,  я не думаю що їх діями керувало бажання стати героєм, або здобути якусь вигоду. Чи важаю я їх героями? Не знаю, це вирішить час. Але я поважаю їх за намагання сказати владі НІ, сказати у вічі  що у нас українців повине бути майбутнє, що наш минулий та теперішній президент злодій . "Дутий герой" - це не людина з майдану, це  не доброволець з АТО, це типовий держслужбовець, який був в АТО 5-7 днів, потрапив у владу чи депутати і прийшовши у владу - включив режим бога. Що нам пропонує влада на виборах чи після перевороту -  так  це лише можливість обрати на чергових виборах людей на яких ми будемо працювати , так  лише працювати а не вирішувати свою долю.

    Вася reply Anonymous

    Подівиться сторінку

    http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/144-19

    Про позбавлення В. Януковича звання Президента України

    Хто підписав цей Закон?

    ))))))

    Якщо Янукович ще був Президентом, то як Порошенко мав ставити підпис?

    Вася reply Anonymous

    Намагання казати "НІ"?

    Це вони нам казали.

    Ні долару за 8 гривень!

    Ні віносинам з сусідніми странами.

    Ні економиці.

    Ні безкоштовної медиціні.

    Так - дурням у влади... Чорновіл, Парубій, Гройсман - мають офиціальні довідки, що їм все дозволено й нічого не буде.

    Так відпочинку у Мальдивах.

    Так - навчання діток за кордоном!

    Так - війні, щоб вбивали один одного...

    Вася reply Anonymous

    Алеж поважати можна тих, кто втратив життя заради чогось світлого.

    А ці жмурики до чого привели?

    Одразу можна було казати, що почалося беззаконня - Януковіч який би не був, але зняти можна біло лише імпічментом.

    не кажить казок, що це довга процедура. Вбити с десяток лохів краще?

    З.А.Глядач reply Валерия Котловая

    А як "смажений півень" клюне їх у дупу,то вони відразу почнуть ценемикати-цевоникати.

    Вадим Барченко reply Валерия Котловая

    Повністю підтримую.
  • З.А.Глядач

    Знову "активісти"?

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up