Рецепт запіканки з капусти
Інгредієнти:
Довести воду до кипіння та опустити в окріп суцвіття капусти.
Варити близько 2-5 хвилин. Потім швидко промити дуже холодною водою.
Обсмажити капусту на олії на середньому вогні. Форму для запікання застелити фольгою і обсипати сухарями.
Викласти капусту.
Яйця збити, додати сіль і перець.
Після, влити молоко, додати тертий сир та перемішати.
Викласти сирну суміш на капусту.
Запікати при 180–200°С протягом 15–20 хвилин.
Ну, а якщо ви не маєте 20 хвилин у запасі, пропонуємо рецепт сніданку за 10 хвилин.
Французький киш- це відкритий пиріг з пісочного тіста. Основу для нього становлять вершки, яйця, сир і бекон. Кіш - блюдо універсальне: його можна їсти і холодним, і гарячим. Французи люблять ласувати такими пирогами на сніданок і обід з чашкою ароматної кави:
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер
Евгений Петрович