Смертельна пожежа на Пирогова: на восьмому поверсі загорівся балкон (ВІДЕО)

Смертельна пожежа на Пирогова: на восьмому поверсі загорівся балкон (ВІДЕО)
  • Сьогодні, 17 травня, у Вінниці сталася пожежа на восьмому поверсі будинку по вулиці Пирогова. На жаль, повідомляють про 48-річного загиблого.

Близько 13 години сталася пожежа в одній із квартир на 8-му поверсі будинку №112 на вулиці Пирогова в Вінниці. Про це повідомляє начальник Служби порятунку «101» Руслан Шевчук.

За його словами, під час боротьби з вогнем бійці ДСНС виявили у квартирі чоловіка, якого евакуювали та передали лікарям екстреної медичної допомоги.

«На жаль, 48-річного потерпілого, який отруївся продуктами горіння, врятувати не вдалося. Осередок займання за попередніми даними знаходився на балконі. Причина пожежі з'ясовується», — зазначає Шевчук.

Відео дня

В соцмережах виклали відео та фото з місця пожежі:

 

 

 

Світлина від Олени Білоус.

 

Читайте також:

Відсвяткував 23 день народження: п’яний водій на Mazda тікав від поліції та злетів у кювет

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Жора

    Это поджог  с целью убийства.  Нужно узнать кто в квартиру заходил, есть видео регистраторы в машинах возле подъезда. Если убийцу не найдут , то так будут убивать всегда, и вина будет "окурок которой бросили"
  • Олеся Котець

    А це тупоголові сусіди які курять на балконах і викидують горящі окурки. Ми уже дважди чуть не згоріли через таких ідіотів...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up