Скільки коштуватиме проїзд у Вінниці? У міськради вже є проект рішення

Скільки коштуватиме проїзд у Вінниці? У міськради вже є проект рішення

На сайті Вінницької міськради з’явився проект рішення про перегляд тарифів у громадському транспорті. Згідно документу, вартість проїзду збільшиться на одну гривню вже з 1 липня.

 

Так, квиток у тролейбусі та трамваї коштуватиме 3 гривні, у міському автобусі - 3 гривні 50 копійок.

Проїзд в маршрутках теє стане дорожчим - від 3, 50 до 4 гривень. А нічна поїздка за маршрутом “Вишенька - Залізничний вокзал” (25Н) тепер обійдеться вінничанам і гостям міста у 5 гривень.

Наскільки подорожчають проїзні квитки - поки що невідомо. У Вінницькій транспортній компанії цю інформацію не знають, як і про проект рішення.

Відео дня

- Міськрада ще не повідомила про зміни тарифів на проїзд у громадському транспорті, - відповіли у приймальній Вінницької транспортної компанії.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Анонім

    з твоїм розумом навряд чи доживеш до пенсії
  • Анонім

    Пусть платят пенсионеры! Большая половина работает еще и пенсии получают. А ездят бесплатно!

    Анонім reply Анонім

    ехал в выходной в тралике с киевской , 70% пенсианеры . КУДА они постоянно едут ???

    Анонім reply Анонім

    народ травят друг на друга щоб відвернути увагу від масової корупції
  • Дід

    "вартість проїзду збільшиться на одну гривню вже з 1 липня".

    Яка несподіванка. Все дешевшає,а проїзд дорожчає.

    Да,це ж нафта подорожчала.

    Anonymous reply Дід

    Щоденно ранішні статті: "Курс валют від Нацбанку на ** травня. Долар і євро знову падають". Та й нафта постійно досягає історічного дна.
  • Анонім

    Простите, это уже Европа или будет еще хуже ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up