Скасувати знесення історичного готелю вимагають вінничани. Петиція

Скасувати знесення історичного готелю вимагають вінничани. Петиція
  • Житель міста В’ячеслав Польгун пропонує не зносити 125-річний готель «Центральний», а навпаки — відновити та повернути первинний вигляд будинку.
  • Чоловік звертає увагу, що під готелем є підземелля, на яких неможливо побудувати торговий центр.

На сайті електронних петицій опубліковано звернення «Скасувати знесення історичної будівлі на Соборній». Автор петиції В’ячеслав Польгун запевняє, що хоча колишній готель «Центральний» 1893 року забудови не є пам’яткою архітектури, але це частина історичного обличчя міста, яке не можна знищувати.

«Замість знесення пропоную відреставрувати будинок та повернути йому первинний вигляд. Є інформація, що будинок перебуває в аварійному стані через розташовані під ним небезпечні підземелля, і тому його не можна відновити, але як тоді на тих підземеллях будувати новий торгово-офісний центр? Закликаю підтримати петицію і зберегти історичний центр міста!», — йдеться в тексті петиції.

Станом на 17:50, 13 листопада, за звернення проголосувала тільки одна людина. Щоб звернення розглянули в міськраді потрібно щонайменше 350 підписів. Підтримати петицію можна за посиланням.

Відео дня
Фотоколаж з тексту петиції/ Джерело: e-dem.in.ua

Журналісти нещодавно розбиралися чому не можна вберегти цей будинок та що буде в новому торгово-офісному центрі: У центрі Вінниці почали розбирати дім. На його місці буде офісний центр

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (35)
  • Сергей Ковальчук

    Краще хай відновлять його дореволюційний вигляд
  • Дмитрий Анна Коленко

    Было бы классно выстроить там спортивного и развивающего характера, бассейн и секции деткам! Этого точно не хватает городу

    truemalay turemalay reply Дмитрий Анна Коленко

    дмитрий-анна определись. И Авнгард чуть ниже есть с бассейном и секциями.

    Дмитрий Анна Коленко reply Дмитрий Анна Коленко

    Римский Александр пора бы уже и подумать о детках, хорошие новые чистые бассейны очень необходимы

    Римский Александр reply Дмитрий Анна Коленко

    Дмитрий Анна Коленко не рентабельно им будет. К тому же там Авангард рядом
  • Римский Александр

    Центр города должен быть современным, если он не представляет историческую ценность.

    Римский Александр reply Римский Александр

    Надя Подолянюк ну так я об этом и написал.

    Nadia Podolianiuk reply Римский Александр

    Римский Александр а хто визначив цінність історичну?
    У Вінниці взагалі немає по великому рахунку історичних пам’яток. А ті що є ценность не представляють..
    Якби ж хоч стиль архітектури зберігали а то виліплять якусь карикатуру і будуть радіти.

    Не вміємо, не знаємо, не відчуваємо.
  • Liana Ne

    Больше похоже на тюрьму.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up