Шаровари та почуття гідності: дизайнер Бушинська назвала модні тренди 2017 року

Шаровари та почуття гідності: дизайнер Бушинська назвала модні тренди 2017 року
  • “В цьому році треба носити почуття власної гідності”, - сказала дизайнерка Людмила Бушинська і вдягла дівчат у шаровари.
  • Хоча: у колекції є сукні, у яких класика переплітається із етнічними мотивами.
  • Хоча: і козаки зможуть знайти у різдвяній колекції для себе багато цікавого(наприклад, вінтажні сорочки).
  • Бонус: відео із показу

 

​У  галереї “Арт Шик” 17 листопада стало святковим днем. Бо тоді галереї виповнилося 9 років, відбулося відкриття виставки Ольги Акасі, всесвітньо знаної художниці. І тоді ж Людмила Бушинська, засновниця культурного центру “Арт Шик” і знана в Україні дизайнерка, презентувала різдвяну колекцію одягу, хоча до Різдва залишилося ще півтора місяці. Сама Людмила Бушинська назвала її репетицією Нового року та Різдва.

- У вас дуже оригінальні окуляри, - чує дизайнерка комплімент від когось із журналістів. Насправді, оригінальні у її образі не тільки окуляри: готичні, із оправою, отороченою мереживом чорного “павутиння”. У самому вбранні дизайнерки змішалися два образи: від бунтівниці - сукня вільного крою та класичні черевики на помаранчевій строкатій платформі із занадто яскравими для вбрання шкарпетками, а від жінки-вамп - готичні окуляри та вінтажний медальйон.- Вже два дні напередодні показу в мене змінюється і характер мій, і образ, і моя колекція. Я вклала в неї свою душу, свою любов. І я хочу, аби люди її прийняли. Цього разу жінки вдягнені у шаровари - бо вони тепер і за чоловіка, і за жінку, - розповіла дизайнерка.

Відео дня

Сама колекція називається “Різдво і півник”. Це реверанс у сторону східної традиції зустрічі Нового року. 2017 рік стане роком Вогняного півня. Зі збереженням українського колориту, звичайно.

- Що треба в наступному році носити, так це почуття власної гідності! Треба виглядати красиво, дорого, гідно, тримати голову високо… - порадила Людмила Бушинська ще перед початком заходу.

Окрім того, що святковий, показ колекції був ще і благодійним заходом: на користь III Всеукраїнського фестивалю “Золотий птах” для дітей та молоді з обмеженими можливостями. Благодійним цілям слугував і аукціон із трьох лотів: вишитої сорочки від Людмили Бушинської, книги “Золотий птах” та картини художниці Ольги Акасі. Відразу ж “з молотка” пішла книжка: депутат облради Ольга Станіславенко придбала її за 3 тисячі гривень(стартова ціна книжки - 150 гривень). Інші два лоти перейшли у режим тихого аукціону(коли учасник не знає стартової ціни, але знає, яка на даний момент максимальна ставка).

Previous Next

Усе дійство було наповнене музикою народних пісень від етногурту “Коло”, у тому числі і сам модний показ. Його складовими були оксамит, льон, ручка вишивка, коштовні прикраси та натуральне хутро. Але що там вже казати, краще побачте все на власні очі.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Де ще той 2017 рік, а бушинська вже з  довбнею бігає...
  • Анонім

    Де ще той 2017 рік, а бушинська вже з довбнею бігає...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up