Що кажуть зірки: гороскоп на наступний тиждень (27 січня - 2 лютого)

Що кажуть зірки: гороскоп на наступний тиждень (27 січня - 2 лютого)
  • З понеділка астрологи радять йти вперед з натхненням і вірою у все добре, взявши на озброєння позитивний і негативний досвід минулих помилок і досягнень.

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Гороскоп на сьогодні для Овна

 

Відео дня

 

На щастя минуле і майбутнє гармонійно переплелося, тому повернення до старих спільників позитивно відіб'ється на подальшій долі.

Турбота про сім'ю, рідних, жертовність в матеріальній, чуттєвій сфері вкрай необхідні для облаштування особистого життя.

А ось на роботі потрібен прагматизм, не біжіть за лаврами престижу і слави, так, ви чудовий професіонал на своєму діловому терені, просіть шефа про підвищення не посади, а зарплати.

Телець (21 квітня – 21 травня)

 

Гороскоп на сьогодні для Тельця

 

 

Ключова тема нині – бізнес, кар'єрне і професійне зростання, зміцнення завойованих позицій. Тут перезавантаження, що вимагає йти в ногу з прогресом, демонструючи найвищий пілотаж ділових навичок, інтелектуальну винахідливість, творчу оригінальність.

Але оскільки у роботодавців сім п'ятниць на тиждень, тому не поспішайте виконувати наказ, а робіть насамперед те, що подобається, творчо надихає.

І чітко контролюйте свої дії, саме від них залежить наскільки ви здатні подобатися або, навпаки, викликати антипатію. Гардероб як і манера поведінки грає не останню роль, зараз вас зустрічають по одягу. Щоб спокусити шанувальників, стати коханими і бажаними по моді "прибарахліться", наведіть марафет, і обов'язково запаліть внутрішнім сяйвом очі!

І пам'ятайте, ваш нині двигун – допитливість, інформаційна всеїдність, ерудованість, цікавтеся всім, чого просить душа. А потім діліться з оточенням.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

 

Гороскоп на сьогодні для Близнят

Таємні важелі змін у вашому житті функціонують активно. Тут важлива як ідеологічна і правова сторона подій, але й їхня невидима матеріальна складова. Зокрема зростає значення неофіційних фінансових джерел і будь-яких благодійних ініціатив, які сприяють їхньому ефективному використанню заради благополуччя в родині, вирішення наболілих побутових проблем, відносин з дітьми, благовірними.

Не відкидайте прохача, а неодмінно дайте, що можете. Не збіднієте, а заробите, у професіоналів зоряний час удачі.

Зараз слід позбавлятися від старих стереотипів мислення. Розум і серце вимагають світла справжніх знань, формуючи нову філософію світопізнання. А вчорашні уявлення вже себе віджили і гальмують розвиток.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Гороскоп на сьогодні для Рака

Ви муситимете продемонструвати у всій "красі" матеріальну сутність. Відносини з друзями будуть базуватися загалом на меркантильної основі, тому, коли вигоди від просунутих приятелів немає, найімовірніше вони вас просто не будуть цікавити. Та якщо поманять фінансовим "пряником", ви здатні терміново мобілізуватися і зайнятися спільною діяльністю досить успішно.

Залежність від чужих дій, бажань, ресурсів триває, але це не означає, що потрібно стрімголов кидатися на їхнє виконання. Ваше завдання – навчитися відсортовувати зерна від кукіль, щоб прийти до знаменника обопільних інтересів.

Але рулити іншим не давайте, тільки сміливих Раків (плюс ви нині милі очаровашки), які благородно беруть на себе відповідальність і віддуваються за інших, доля винагородить.

Лев (23 липня – 21 серпня)

 

Гороскоп на сьогодні для Лева

У професійній сфері наближаються позитивні зміни. Пригальмуєте, слід зменшити темп і закріпити досягнуті результати. Цілком логічно, що грошові надходження вас будуть цікавити найбільше, адже працюєте з максимальною продуктивністю, на роботі майстер на всі руки (начальство цінує) і заслужене отримаєте. Головне вписатися в ритм ділової команди, успіх співпраці залежить від спільних злагоджених дій. Зараз одна ластівка весни не робить.

А ось у шлюбному союзі, щоб гроші не стали яблуком розбрату, приборкаєте Его, всі ресурси в загальний котел, зараз є тільки "наше". І обов'язково прислухайтеся до інтуїції, в критичний момент, коли потрібно ризикнути, виграєте.

Щоб уникнути перевтоми, намагайтеся чітко розподілити трудові завантаження, робити те, що подобається. Робочий фанатизм протипоказаний – підірвете здоров'я.

Діва (22 серпня – 23 вересня)

 

Гороскоп на сьогодні для Діви

Намічається масштабний фронт робіт, де у вас може виникнути нестача ділового досвіду або професійна безграмотність, невміння працювати з новою програмою або технологічною інструкцією. Що дискредитує як фахівця, якому слід рухатися в ногу з науковим прогресом, бути інтелектуально підкованим, проявляти творчу оригінальність. Налаштуйтеся на оптимістичну хвилю і впевнено рухайте власні плани, тоді всі проблеми будуть, як з гусака вода. Домочадців не драконьте (вони схильні до агресії), а спільно працюєте заради сімейного благополуччя.

Якщо обділені любов'ю, то не будьте скнарою, а проявляйте заступництво і щедрість (душевну, серцеву, матеріальну, розумову, фізичну) всюди. Тоді отримаєте все що потрібно для особистого щастя. Поруч крокують чудові партнери, вони вас люблять. Не підкачайте, інакше їх поведуть суперники.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

 

Гороскоп на сьогодні для Терезів

Ви активні, популярні, артистичні, володієте чудовими емоційними механізмами до адаптації в будь-яких умовах. Де не посієш, там і відродите. Головне, вчасно одягнути маску і зіграти потрібну роль, залежно від обставин. Сприймаючи життя, як захоплюючу гру, досягнете набагато більше, ніж старанним трудоголізмом.

Обов'язково любіть тих, з ким дружили, хто серцю дорогий.

Професіоналам слід зміцнювати службовий авторитет, дружити з начальством, активізуючи душевні струни. Доля вимагає освоїти мистецтво психолога на досконалому рівні, щоб не збитися з вірного шляху. Тоді й матеріальні питання вирішаться успішно. Доступ до чужих ресурсів відкритий через домочадців, можете розраховувати на їхню допомогу.

Якщо здоров'я підкачало, шукайте корінь недуги в дисбалансі психосоматики. Саме час позбутися від чуттєвого негативу, зайнявшись приємною творчою роботою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

 

Гороскоп на сьогодні для Скорпіона

Сім'я – це колиска духовності. Не пиляйте рідних виховною пилкою, менше звертайте уваги на примхи дітей, коханих, краще станьте їм друзями. Коли ви брати по духу, значить все під рідним дахом і в особистому житті складеться добре.

Якщо намітили влаштувати генеральне прибирання або капремонт в домі, слід врахувати оригінальні ідеї, практичні думки і побажання господарських шлюбних партнерів. У них прекрасний дизайнерський смак, чудово функціонує винахідницька жилка.

Шалені романтичні захоплення долею схвалюються: спокушайте, фліртуйте, закохуються собі в насолоду! Зустріти ідеал поклоніння і знайти особисте щастя шанси високі. Але за умови, що ви готові до трансформації відносин "я-ти".

Стрілець (23 листопада – 22 грудня)

 

Гороскоп на сьогодні для Стрільця

Життєва енергія б'є невичерпним ключем, біопотенціал на максимумі. Не лякайтеся жодних навантажень, праця надихне, подарує радість, адже несе матеріальний стимул. Поспішайте на роботу, як на свято, там отримаєте море задоволень, попрацюєте з комфортом, виконавши великий обсяг рутинних зобов'язань з високим продуктивним результатом. Ліві підробітки теж заохочуються. За винагороду не переживайте, вона неодмінно знайде свого трудового героя.

Під рідним дахом панує мир і любов, тут оазис щастя, насолоджуйтеся домашнім затишком, виконуйте побажання домочадців, проявляючи чуйність і турботливість. Ваші відносини загартовуються у спільній господарській праці на благо сімейної ідилії, зміцнюючи домашній тил.

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

 

Гороскоп на сьогодні для Козорога

Тиждень промайне на любовно-розважальній ноті, ви налаштовані пуститися берега і побалдіти досхочу, отримавши максимум задоволення від життя. Репертуар забав широкий: секс, музика, театр, веселі застільні посиденьки, ресторанна трапеза, подорожі, відвідування спортивно-оздоровчих комплексів.

Тримайте баланс, бо в гонитві за плотськими апетитами ризикуєте порушити гармонію земного і духовного. Основне завдання – підтримувати теплі чуттєві взаємини з усіма, хто зустрічається на вашому шляху. Це запорука прогресивного розвитку і можливість створити мости співпраці на взаємовигідних інтересах.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

 

Гороскоп на сьогодні для Водолія

У творчому пориві ви здатні гори перевернути. Особистість яскрава, харизматична, енергопотенціал для творчої самореалізації досяг кульмінації. Якщо за щось беретеся, від вас вимагається наполегливість, грунтовність, послідовність і стимул облаштувати комфортно сімейне вогнище, особисте життя. Без нього, як то кажуть, не помажеш – не поїдеш.

Під рідним дахом потрібно служити домочадцям, вони командують парадом. І вирішувати побутові проблеми, показуючи власним прикладом прихильність сімейним справам.

На таємному фронті активна динаміка, намагайтеся нікого не підводити, не хитрувати, всі інтриги розкриють з ганьбою.

Особисті бажання, примхи доцільно задовольнити (але тільки не на шкоду іншим), що подарує щастя і втішить душу.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Гороскоп на сьогодні для Риб

Ви чарівні, шарм чарівності діє магічно на публіку. Але зараз слід сховатися за лаштунками і звідти "смикати" мотузочки психологічного впливу на інших людей, нехай грають на сцені за вашим сценарієм, демонструючи плюси і мінуси натури.

Всі особи, що перебувають зараз в життєвому полі, насправді потрібні вам для духовного вдосконалення. Приховати нічого не можна, все таємне миттєво спливає на поверхню, недруги показують справжнє обличчя, ви несподівано прозріваєте, позбуваючись від ілюзій, самообману. І стаєте мудрішими.

Прагніть отримувати задоволення від спілкувань, зустрічей, займайтеся приємною справою, хобі.

Діти, кохані є для вас доленосним "навігатором", орієнтуйтеся на їхні дії і все в житті буде йти, як по маслу.

Підтримуйте зв'язки зі старими друзями – благодійниками, з начальством не сваріться (шеф схильний до агресії), а намагайтеся освоїти роль таємного радника.

Читайте також:

Повний Місяць 25 січня: як правильно створювати карту бажань

Гороскоп на 26 січня: на Близнюків чекає романтичне побачення

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up