Рецепт американського пирога з грушами або сливами: вінничанки готують смакоту

Рецепт американського пирога з грушами або сливами: вінничанки готують смакоту
  • В Україні неспокійно та багато вінничан не можуть вийти на роботу. Але наші земляки не сидять без діла вдома. Вони готують різну смакоту.
  • Каріна Марченко радить приготувати американський пиріг та ділиться рецептом.

— Що ж, коли не дають півдня вийти на роботу — будемо готувати. Судячи за кількістю рецептів у ленті та сторіс, я сьогодні не одна така, — пише вінничанка Каріна Марченко.

Вона зазначає, що це мав бути американський пиріг із сливками, але Каріна їх не знайшла, то взяла груші.

Інгредієнти :

Відео дня
  • сливи якщо брати - 12-15 шт ( грушки в мене пішли дві всього)
  • масло вершкове 120 грамів
  • цукор 200 грамів
  • борошно 250 грамів
  • яйця 2 шт
  • розпушувач
  • лимон для поливки
  • кориця або мускатний горіх
  • мигдальна стружка та «золотий» цукор для прикрашання.

Рецепт

Розмішуємо розтоплене вершкове масло, цукор, взбиваємо. Додаємо яйця і знову збиваємо.

Сюди ж борошно і розпушувач.

Можна в тісто також корицю або мускат, цього забагато не буває

Тісто готове, виложити у форму, я брала досить не високу формочку. Бо тіста тут не багато.

Якщо у вас сливки, викладаємо їх половинками зрізом донизу. Груші можна гарненько по колу виложити.

Трохи збризнути лимонним соком, додати 1 стол. ложку цукру, корицю, мигдаль, прикраси якісь.

Запікати при 180 градусів 35- 45 хвилин ( це як в кого духовка пече, перевіряємо шпичкою готовність)

Усе, готово)

Подаємо на свій смак, із чаем, кавою, вершками.

 

Читайте також:

Рецепт «заспокійливої» яблучної смакоти від Олени Павлової

Вінничан закликають зарядити телефони: що робити, якщо зникне сигнал мобільного оператора

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up