Ретроградний Марс: що це за явище та які знаки Зодіаку потраплять під удар

Ретроградний Марс: що це за явище та які знаки Зодіаку потраплять під удар
  • Ретроградний Марс може дати масу можливостей, але водночас потрібно бути завжди насторожі.
  • Можуть відновитися сімейні конфлікти, з'ясування відносин з партнерами по шлюбу або бізнесу, конкуренція, суперництво.
  • Однак психологи в це не вірять та кажуть, що не варто перекладати своє життя на долю.

Що таке ретроградний Марс?

Ретроградний Марс — це оптична ілюзія, коли, спостерігаючи з Землі за Марсом, здається, що планета починає рухатися назад. Цей феномен виникає, коли Марс підходить до Землі максимально близько. Його траєкторія залишається колишньою.

В астрономії це явище називають протистоянням планет. Марс ж стає ретроградним десь на два місяці кожні пару років, а точніше, кожні 26 місяців. Звичайно, цей період припав саме на 2020 рік, рік «божевілля» всіх планет сонячної системи.

Чи залежить доля від небесних тіл?

Ретроградний Марс атакує. Віднині й аж до 14 листопада астрологи насторожі. Переконують — в цей період треба бути дуже уважним, адже можливі неприємності, катаклізми. І це час, коли треба виправляти помилки.

Відео дня

Для астрономів же це звичайне явище. Воно трапляється раз на два роки, коли Земля на своїй орбіті наздоганяє Марс, і він наче рухається у зворотній бік.

Які знаки Зодіаку потраплять під удар

Про ретроградний Марс розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Критичний період для Овнів, виникає сильне внутрішнє перенапруження, в результаті — занепад сил, проблеми з серцем. Марс управляє знаком Овна, тут він дуже сильний, але його ретроградність в з'єднанні з Чорної Місяцем і напрузі з Сатурном, Юпітером і Плутоном, дає вивільнення всього накопичився негативу за попередні два роки. Марс пов'язаний з цілеспрямованою діяльністю, але в цей період, здатність концентрації і конструктивних дій, значно зменшується.

Представники знаку Терези також потрапляють під удар — опозиція вашого Сонця з ретроградним Марсом, послаблює здатність володіти собою в цей період, що призводить до імпульсивних і різким реакціям. З'являється схильність пред'являє занадто завищені вимоги до інших людей, через що можна втратити їх симпатію і повагу. Через неуважність підвищується небезпека нещасного випадку.

Для Раків найближчі два місяці виявляться складними, це період підвищеної конфліктності в особистих і сімейних стосунках, часто з Вашої вини або за Вашою ініціативою. Хочеться в обов'язковому порядку поліпшити своє становище, а в результаті, через необачних витрат - жалю і збитки. Ваше внутрішнє занепокоєння призводить до помилкових дій, наслідком яких будуть фінансові втрати. Непоступливість, примхливість і впертість, ускладнюють відносини з колегами та начальством.

Козероги, бережіть себе, своє здоров'я — через перенапруження і неправильної емоційної реакції, можливе виникнення психосоматичних ускладнень, прояв хронічних захворювань. Характерна для даного періоду слабкість і помилкові вчинки, знаходять вихід в потреби до саморуйнування, через що ви втрачаєте сприятливі шанси на можливість коригування та поліпшення у всіх сферах життя. Конфлікти, які є результатом некерованості власною поведінкою, можуть привести до дисгармонії відносин і розставання.

Що стосується представників знаків Лева і Стрільця, то вам в цей період, певною мірою, навіть щастить. Головне, не поспішайте, робіть все повільно і продумано. У будь-якій ситуації намагайтеся зайняти нейтральну позицію, уникайте конфліктів і прояви власного егоїзму, не слід доводити себе до стресових ситуацій, якщо ви бачите і розумієте помилки оточуючих.

Близнюки і Водолії, також, меншою мірою схильні до негативних впливів в найближчі два місяці. Зосередьтеся на собі, своїх потребах, оскільки ваші прагнення до впливу на інших людей, швидше за все, будуть оцінені як тиск, навіть якщо ви будете намагатися допомогти або дати пораду. Не варто в цей період вкладати гроші, починати будь-які проекти, тому що вони не принесуть ніякого прибутку.

Тельці і Риби, спостерігають зовнішній негатив і при розумному підході до особливостей цього періоду, ви зможете отримати цінний досвід, навчаючись на помилках інших людей. Діви і Скорпіони — часто знаходяться в ситуації — крок вперед і два назад. Це період пристосування до обставин, присутнє відчуття, що завжди чогось не вистачає, щось упущено. У кращому випадку, ви прокачуєте терпіння, завдяки чому підсилюєте свої професійні навички. Якщо неможливо змінити ситуацію, поміняйте своє ставлення до неї, в результаті збережете своє фізичне і психічне здоров'я.

Джерело: ТСН та unian.ua

 

Читайте також:

Спекотно і сонячно: синоптики розповіли, якою буде погода на вихідні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Vasyl Ostapchuk

    До повного щастя нашим людям ще бракує вірити в ретроградні Меркурії. Так і до пласкої Землі не далеко...
  • Николай Андрущенко

    Новини, ви або помилилися рубрикою "казки та комікси", або помилилися новинами на років 20-30.

    Тетяна Павлюк reply Николай Андрущенко

    Николай Андрущенко 😂
  • Jon Walker

    Дурка рулит
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up