Рестораторів у Вінниці вчать розвивати свій бізнес

Рестораторів у Вінниці вчать розвивати свій бізнес

У Вінниці проходить Бізнес-інтенсив «HoReCa.Restart». Розрахований він був на 150 учасників, але цей захід викликав жвавий інтерес у рестораторів, і хоч скільки стільців не доставляли, вільних місць у залі не було. Про що ж тут говорять, і які очікування в учасників?

– Я ресторатор-новачок. Мій заклад працює вже три роки, але я його перекупила і зараз міняю концепт тому що він не дуже рентабельний, - каже учасниця Ліна Звєрініна. – Тут я для того, щоб отримати якнайбільше корисної інформації про цей бізнес.

Вінничанин, шеф-кухар Віталій Жизневський три місяці не був у Вінниці, але приїхав, спланувавши свої справи так, щоб потрапити на бізнес-інтенсив.

Відео дня

– В минулому я не зовсім успішний ресторатор, сподіваюся у майбутньому все складеться вдаліше, – каже чоловік. –  Сюди прийшов послухати людей з великим досвідом, які можуть дати якийсь поштовх, напрямок, в якому варто розвиватися та  поради, яких помилок потрібно уникати. Тут буде Дмитро Борисов, який мені дав одну задумку, але, поки що не хочу про це говорити.

Засновниця проектів «Подільська кухня», «Клуб Подільської кухні», «Гастрогід Вінниччина» Олена Павлова розповіла, що має на цьому заході свою мету.

– Чесно кажучи в мене дуже шкурний інтерес. Нарешті ресторатори зрозуміють, що подільська кухня існує, що її можна  використовувати, що її треба розвивати і для того щоб перемагати завтра, треба готуватися сьогодні і шукати якісь спільні  проекти і рішення, а не битися в конкурентній боротьбі, - каже пані Олена.– Ресторатори на сьогодні у Вінниці не згуртовані. Немає жодного об’єднання. І це дуже погано. Бо це той засіб, яким можна вирішувати багато питань. І це та сила, яка може здійснювати в тому числі і зрушення в дослідженні подільської кухні. Так як це зробили галицькі ресторатори, ресторатори Львова. Вони об’єдналися і зрозуміли, що їм треба виходити на новий рівень, що туристи які приїжджають у місто, не хочуть піци чи бургерів. Вони хочуть автентичної галицької кухні і вони почали досліджувати її. Насправді важко перейти на автентичну кухню, тому що вона не досліджена, ні технологічних карт, ні рецептів як таких не має. Тому я дуже сподіваюся, що ми нарешті зрозуміємо цінність локальної кухні і цінність об’єднання.

Розповідатимуть про те, як зробити свій заклад успішним, про комунікацію з клієнтом,  про стандарти, безпеку та автоматизацію бізнесу, спікери з усієї України. Своїми історіями успіху поділяться киянин Дмитро Борисов (бренд-шеф і засновник Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова), ресторатор з Чернівців Яна Дімітрова, готельєр Юлія Косенко, співзасновник Гірсько-лижного туристичного комплексу «Мигово» Сергій Герасимов з Чернівців,  винороб Іван Плачков, перший шеф-кухар ресторану «Криївка» Оксана Черепанич.

Поділяться професійними секретами бізнес-тренер зі Львова  Людмила Калабуха та засновник гастрономічного проекту «13 шефів» Андрій Валовий. А Олена Павлова презентує гостям «Подільську кухню»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up