Рестораторів у Вінниці вчать розвивати свій бізнес

Рестораторів у Вінниці вчать розвивати свій бізнес

У Вінниці проходить Бізнес-інтенсив «HoReCa.Restart». Розрахований він був на 150 учасників, але цей захід викликав жвавий інтерес у рестораторів, і хоч скільки стільців не доставляли, вільних місць у залі не було. Про що ж тут говорять, і які очікування в учасників?

– Я ресторатор-новачок. Мій заклад працює вже три роки, але я його перекупила і зараз міняю концепт тому що він не дуже рентабельний, - каже учасниця Ліна Звєрініна. – Тут я для того, щоб отримати якнайбільше корисної інформації про цей бізнес.

Вінничанин, шеф-кухар Віталій Жизневський три місяці не був у Вінниці, але приїхав, спланувавши свої справи так, щоб потрапити на бізнес-інтенсив.

– В минулому я не зовсім успішний ресторатор, сподіваюся у майбутньому все складеться вдаліше, – каже чоловік. –  Сюди прийшов послухати людей з великим досвідом, які можуть дати якийсь поштовх, напрямок, в якому варто розвиватися та  поради, яких помилок потрібно уникати. Тут буде Дмитро Борисов, який мені дав одну задумку, але, поки що не хочу про це говорити.

Засновниця проектів «Подільська кухня», «Клуб Подільської кухні», «Гастрогід Вінниччина» Олена Павлова розповіла, що має на цьому заході свою мету.

– Чесно кажучи в мене дуже шкурний інтерес. Нарешті ресторатори зрозуміють, що подільська кухня існує, що її можна  використовувати, що її треба розвивати і для того щоб перемагати завтра, треба готуватися сьогодні і шукати якісь спільні  проекти і рішення, а не битися в конкурентній боротьбі, - каже пані Олена.– Ресторатори на сьогодні у Вінниці не згуртовані. Немає жодного об’єднання. І це дуже погано. Бо це той засіб, яким можна вирішувати багато питань. І це та сила, яка може здійснювати в тому числі і зрушення в дослідженні подільської кухні. Так як це зробили галицькі ресторатори, ресторатори Львова. Вони об’єдналися і зрозуміли, що їм треба виходити на новий рівень, що туристи які приїжджають у місто, не хочуть піци чи бургерів. Вони хочуть автентичної галицької кухні і вони почали досліджувати її. Насправді важко перейти на автентичну кухню, тому що вона не досліджена, ні технологічних карт, ні рецептів як таких не має. Тому я дуже сподіваюся, що ми нарешті зрозуміємо цінність локальної кухні і цінність об’єднання.

Розповідатимуть про те, як зробити свій заклад успішним, про комунікацію з клієнтом,  про стандарти, безпеку та автоматизацію бізнесу, спікери з усієї України. Своїми історіями успіху поділяться киянин Дмитро Борисов (бренд-шеф і засновник Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова), ресторатор з Чернівців Яна Дімітрова, готельєр Юлія Косенко, співзасновник Гірсько-лижного туристичного комплексу «Мигово» Сергій Герасимов з Чернівців,  винороб Іван Плачков, перший шеф-кухар ресторану «Криївка» Оксана Черепанич.

Поділяться професійними секретами бізнес-тренер зі Львова  Людмила Калабуха та засновник гастрономічного проекту «13 шефів» Андрій Валовий. А Олена Павлова презентує гостям «Подільську кухню»

2
0
0
0
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

13:40 У поминальну неділю вінничан до кладовища возитимуть безкоштовно 13:20 Графік планових відключень світла на наступному тижні (22 – 26 квітня) 13:02 Вибори президента: як вінничани голосують за нового гаранта. Добірка з соцмереж 12:39 Вибори президента: на 11 годину вже проголосували понад 17% вінничан Від читача 10:03 Про наших лікарів. 12:28 Звідки пригнати авто? Головні автоновини — за 5 хвилин: тиждень №16 12:02 «Гоп-стоп» посеред вулиці: на Вінниччині молодики пограбували двох німців 11:07 Вибори президента: на Вінниччині комісія видає бюлетені без паспортів (ОПОРА) 10:51 Курс валют НБУ на 21 квітня. За скільки сьогодні продають євро? 10:15 Вибори президента: як відкрилися виборчі дільниці Вінниччини? 09:47 В Україні стартує другий тур президентських виборів. Коли оголосять перші результати? 09:13 Християни західного обряду святкують Великдень: головні звичаї Пасхи 08:40 Сьогодні - Вербна неділя: історія свята, що не можна робити в цей день 08:37 Вінницька «Прем’єр-Нива» зазнала двох поразок у Щасливому 07:54 Прогноз погоди в Вінниці на сьогодні, 21 квітня 2019 року 23:41 Новий сезон чи агітація: як пройшло відкриття світломузичного фонтану ROSHEN play_circle_filled photo_camera 18:26 Хто виступатиме цього року на відкритті світломузичного фонтану ROSHEN 17:00 Нарколабораторія: поліція накрила вінничанина, який «хімічив» наркотики 16:16 «Вінницю я оминав, бо Вінниця про мене не думала»: Іван Марчук презентував свою виставку photo_camera 15:58 Відкриття фонтану «Roshen»:  набережну перевірятимуть вибухотехніки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up