Рестораторів у Вінниці вчать розвивати свій бізнес

Рестораторів у Вінниці вчать розвивати свій бізнес

У Вінниці проходить Бізнес-інтенсив «HoReCa.Restart». Розрахований він був на 150 учасників, але цей захід викликав жвавий інтерес у рестораторів, і хоч скільки стільців не доставляли, вільних місць у залі не було. Про що ж тут говорять, і які очікування в учасників?

– Я ресторатор-новачок. Мій заклад працює вже три роки, але я його перекупила і зараз міняю концепт тому що він не дуже рентабельний, - каже учасниця Ліна Звєрініна. – Тут я для того, щоб отримати якнайбільше корисної інформації про цей бізнес.

Вінничанин, шеф-кухар Віталій Жизневський три місяці не був у Вінниці, але приїхав, спланувавши свої справи так, щоб потрапити на бізнес-інтенсив.

– В минулому я не зовсім успішний ресторатор, сподіваюся у майбутньому все складеться вдаліше, – каже чоловік. –  Сюди прийшов послухати людей з великим досвідом, які можуть дати якийсь поштовх, напрямок, в якому варто розвиватися та  поради, яких помилок потрібно уникати. Тут буде Дмитро Борисов, який мені дав одну задумку, але, поки що не хочу про це говорити.

Засновниця проектів «Подільська кухня», «Клуб Подільської кухні», «Гастрогід Вінниччина» Олена Павлова розповіла, що має на цьому заході свою мету.

– Чесно кажучи в мене дуже шкурний інтерес. Нарешті ресторатори зрозуміють, що подільська кухня існує, що її можна  використовувати, що її треба розвивати і для того щоб перемагати завтра, треба готуватися сьогодні і шукати якісь спільні  проекти і рішення, а не битися в конкурентній боротьбі, - каже пані Олена.– Ресторатори на сьогодні у Вінниці не згуртовані. Немає жодного об’єднання. І це дуже погано. Бо це той засіб, яким можна вирішувати багато питань. І це та сила, яка може здійснювати в тому числі і зрушення в дослідженні подільської кухні. Так як це зробили галицькі ресторатори, ресторатори Львова. Вони об’єдналися і зрозуміли, що їм треба виходити на новий рівень, що туристи які приїжджають у місто, не хочуть піци чи бургерів. Вони хочуть автентичної галицької кухні і вони почали досліджувати її. Насправді важко перейти на автентичну кухню, тому що вона не досліджена, ні технологічних карт, ні рецептів як таких не має. Тому я дуже сподіваюся, що ми нарешті зрозуміємо цінність локальної кухні і цінність об’єднання.

Розповідатимуть про те, як зробити свій заклад успішним, про комунікацію з клієнтом,  про стандарти, безпеку та автоматизацію бізнесу, спікери з усієї України. Своїми історіями успіху поділяться киянин Дмитро Борисов (бренд-шеф і засновник Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова), ресторатор з Чернівців Яна Дімітрова, готельєр Юлія Косенко, співзасновник Гірсько-лижного туристичного комплексу «Мигово» Сергій Герасимов з Чернівців,  винороб Іван Плачков, перший шеф-кухар ресторану «Криївка» Оксана Черепанич.

Поділяться професійними секретами бізнес-тренер зі Львова  Людмила Калабуха та засновник гастрономічного проекту «13 шефів» Андрій Валовий. А Олена Павлова презентує гостям «Подільську кухню»

2
0
0
0
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

20:08 Доставка субсидий «Укрпоштою»: коли і як отримають виплати пенсіонери (Прес-служба ПРЯМИЙ) 19:29 «Муніципальна няня»: деталі, умови та розмір виплат 18:03 Сьогодні відбудеться прем'єра концерту Ірини Білик (Прес-служба «Інтер») 17:31 Пожежа у Хмільнику: потерпілий з опіками у реанімації Від читача 18:56 “Мені сказали не приходити сюди в кедах”: як у Києві відбулася антивиставка “Освітня барикада” 16:58 На Хмельницькому шосе затримали водія «під кайфом» з наркотиками photo_camera 16:10 На календарі ще лютий, а на вулицях Вінниці — майже весна photo_camera 16:09 З немирівського інтернату втекло троє вихованців віком 11 та 13 років 15:58 Канадський лакрос відновили у Вінниці: команду заявляють до дебютного чемпіонату України 15:08 Вінничанин Василь Нечипорук отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня photo_camera 14:15 Зник 15-річний вінничанин Віталій. Допоможіть знайти дитину photo_camera 13:54 «До тебе? До мене?.. Підкинем монетку?» Українська «Ракета» готова підірвати реп-простір play_circle_filled photo_camera 13:30 Туалет на проспекті Космонавтів коштує 1,3 мільйона гривень 12:21 Знайшли жінку, яка «замінувала» банк. Що спонукало її до цього? photo_camera 11:27 Наскільки можливо, що вінницький тролейбус буде їхати до Стрижавки? 10:21 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 11 - 16 лютого 09:50 Екскурсія для Дмитрика: хлопчика, якого шукали всім містом, познайомили з роботою поліцейських play_circle_filled photo_camera 09:03 Курс валют у Вінниці на сьогодні, 16 лютого 2019 року 08:58 Прогноз погоди у Вінниці на сьогодні, 16 лютого
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up