Рестораторів у Вінниці вчать розвивати свій бізнес

Рестораторів у Вінниці вчать розвивати свій бізнес

У Вінниці проходить Бізнес-інтенсив «HoReCa.Restart». Розрахований він був на 150 учасників, але цей захід викликав жвавий інтерес у рестораторів, і хоч скільки стільців не доставляли, вільних місць у залі не було. Про що ж тут говорять, і які очікування в учасників?

– Я ресторатор-новачок. Мій заклад працює вже три роки, але я його перекупила і зараз міняю концепт тому що він не дуже рентабельний, - каже учасниця Ліна Звєрініна. – Тут я для того, щоб отримати якнайбільше корисної інформації про цей бізнес.

Вінничанин, шеф-кухар Віталій Жизневський три місяці не був у Вінниці, але приїхав, спланувавши свої справи так, щоб потрапити на бізнес-інтенсив.

– В минулому я не зовсім успішний ресторатор, сподіваюся у майбутньому все складеться вдаліше, – каже чоловік. –  Сюди прийшов послухати людей з великим досвідом, які можуть дати якийсь поштовх, напрямок, в якому варто розвиватися та  поради, яких помилок потрібно уникати. Тут буде Дмитро Борисов, який мені дав одну задумку, але, поки що не хочу про це говорити.

Засновниця проектів «Подільська кухня», «Клуб Подільської кухні», «Гастрогід Вінниччина» Олена Павлова розповіла, що має на цьому заході свою мету.

– Чесно кажучи в мене дуже шкурний інтерес. Нарешті ресторатори зрозуміють, що подільська кухня існує, що її можна  використовувати, що її треба розвивати і для того щоб перемагати завтра, треба готуватися сьогодні і шукати якісь спільні  проекти і рішення, а не битися в конкурентній боротьбі, - каже пані Олена.– Ресторатори на сьогодні у Вінниці не згуртовані. Немає жодного об’єднання. І це дуже погано. Бо це той засіб, яким можна вирішувати багато питань. І це та сила, яка може здійснювати в тому числі і зрушення в дослідженні подільської кухні. Так як це зробили галицькі ресторатори, ресторатори Львова. Вони об’єдналися і зрозуміли, що їм треба виходити на новий рівень, що туристи які приїжджають у місто, не хочуть піци чи бургерів. Вони хочуть автентичної галицької кухні і вони почали досліджувати її. Насправді важко перейти на автентичну кухню, тому що вона не досліджена, ні технологічних карт, ні рецептів як таких не має. Тому я дуже сподіваюся, що ми нарешті зрозуміємо цінність локальної кухні і цінність об’єднання.

Розповідатимуть про те, як зробити свій заклад успішним, про комунікацію з клієнтом,  про стандарти, безпеку та автоматизацію бізнесу, спікери з усієї України. Своїми історіями успіху поділяться киянин Дмитро Борисов (бренд-шеф і засновник Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова), ресторатор з Чернівців Яна Дімітрова, готельєр Юлія Косенко, співзасновник Гірсько-лижного туристичного комплексу «Мигово» Сергій Герасимов з Чернівців,  винороб Іван Плачков, перший шеф-кухар ресторану «Криївка» Оксана Черепанич.

Поділяться професійними секретами бізнес-тренер зі Львова  Людмила Калабуха та засновник гастрономічного проекту «13 шефів» Андрій Валовий. А Олена Павлова презентує гостям «Подільську кухню»

2
0
0
0
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

14:40 5 простих правил: МОЗ дав поради, як не захворіти на грип 14:30 Забудова «Бригантини» все-таки буде. Мерія дала відповідь на петицію photo_camera 14:01 Повний перехід на монетизацію субсидій: як використати отримані гроші? 13:20 Масове отруєння в школі: на Вінниччині отруїлися діти. Триває розслідування Від читача 18:33 5 вопросов человеку, впервые побывавшему на Донбассе 12:40 Моторошний четвер: п'ять ДТП, один загиблий та семеро постраждалих 11:58 У погоди все за графіком: синоптик розказала, чого чекати на вихідні 11:19 Смертельна ДТП: водійка Daewoo врізалась у припарковану вантажівку 10:39 Негода у Вінниці: на вулиці Порика дерево завалилось посеред дороги 10:20 Заборона нічної торгівлі алкоголем: бізнес пояснив, чому від цього тільки шкода 09:59 Сьогодні – святого Наума. Історія, звичаї та традиції ціього дня 09:20 Курс валют НБУ на 14 грудня. За скільки сьогодні продають долари та євро? 07:28 Прогноз погоди в Вінниці сьогодні, 14 грудня 2018 року 18:41 В поліції пояснили, коли і на яких умовах можуть вилучати майно людей на потреби силовиків play_circle_filled 18:20 Новий етап "сучасних" пенсій почнеться в березні. На скільки обіцяють підняти? 17:10 Ліфт в облраді поїде за 2, 5 мільйони (Прес-служба Вінницької обласної Ради) 16:59 На Вінниччині дерево завалило дорогу. Без рятувальників не справились 16:36 Люди з інвалідністю рятують цуценят і шукають для них нових господарів 15:58 В «Укрзалізниці» повідомили про проблеми через погіршення погоди 15:35 Анонси спортивного тижня: баскетбол, футзал, кульова стрільба, бокс
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up