Рестораторів у Вінниці вчать розвивати свій бізнес

Рестораторів у Вінниці вчать розвивати свій бізнес

У Вінниці проходить Бізнес-інтенсив «HoReCa.Restart». Розрахований він був на 150 учасників, але цей захід викликав жвавий інтерес у рестораторів, і хоч скільки стільців не доставляли, вільних місць у залі не було. Про що ж тут говорять, і які очікування в учасників?

– Я ресторатор-новачок. Мій заклад працює вже три роки, але я його перекупила і зараз міняю концепт тому що він не дуже рентабельний, - каже учасниця Ліна Звєрініна. – Тут я для того, щоб отримати якнайбільше корисної інформації про цей бізнес.

Вінничанин, шеф-кухар Віталій Жизневський три місяці не був у Вінниці, але приїхав, спланувавши свої справи так, щоб потрапити на бізнес-інтенсив.

– В минулому я не зовсім успішний ресторатор, сподіваюся у майбутньому все складеться вдаліше, – каже чоловік. –  Сюди прийшов послухати людей з великим досвідом, які можуть дати якийсь поштовх, напрямок, в якому варто розвиватися та  поради, яких помилок потрібно уникати. Тут буде Дмитро Борисов, який мені дав одну задумку, але, поки що не хочу про це говорити.

Засновниця проектів «Подільська кухня», «Клуб Подільської кухні», «Гастрогід Вінниччина» Олена Павлова розповіла, що має на цьому заході свою мету.

– Чесно кажучи в мене дуже шкурний інтерес. Нарешті ресторатори зрозуміють, що подільська кухня існує, що її можна  використовувати, що її треба розвивати і для того щоб перемагати завтра, треба готуватися сьогодні і шукати якісь спільні  проекти і рішення, а не битися в конкурентній боротьбі, - каже пані Олена.– Ресторатори на сьогодні у Вінниці не згуртовані. Немає жодного об’єднання. І це дуже погано. Бо це той засіб, яким можна вирішувати багато питань. І це та сила, яка може здійснювати в тому числі і зрушення в дослідженні подільської кухні. Так як це зробили галицькі ресторатори, ресторатори Львова. Вони об’єдналися і зрозуміли, що їм треба виходити на новий рівень, що туристи які приїжджають у місто, не хочуть піци чи бургерів. Вони хочуть автентичної галицької кухні і вони почали досліджувати її. Насправді важко перейти на автентичну кухню, тому що вона не досліджена, ні технологічних карт, ні рецептів як таких не має. Тому я дуже сподіваюся, що ми нарешті зрозуміємо цінність локальної кухні і цінність об’єднання.

Розповідатимуть про те, як зробити свій заклад успішним, про комунікацію з клієнтом,  про стандарти, безпеку та автоматизацію бізнесу, спікери з усієї України. Своїми історіями успіху поділяться киянин Дмитро Борисов (бренд-шеф і засновник Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова), ресторатор з Чернівців Яна Дімітрова, готельєр Юлія Косенко, співзасновник Гірсько-лижного туристичного комплексу «Мигово» Сергій Герасимов з Чернівців,  винороб Іван Плачков, перший шеф-кухар ресторану «Криївка» Оксана Черепанич.

Поділяться професійними секретами бізнес-тренер зі Львова  Людмила Калабуха та засновник гастрономічного проекту «13 шефів» Андрій Валовий. А Олена Павлова презентує гостям «Подільську кухню»

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

13:32 73 хибних викликів: повідомили про замінування трьох готелів та двох закладів 12:58 На Космонавтів до чужої автівки прив’язали вівчарку. Тварина скавуліла всю ніч 12:22 Сергій Кудлаєнко - кандидат в народні депутати України (Прес-служба Сергія Кудлаєнка) 12:20 На Тиврівщині орендаря ставка за стрілянину по підлітках взяли під варту play_circle_filled Від читача 13:41 Всеукраїнський флешмоб ліквідації телеграм реклами наркотиків 11:40 Водоканал переніс дату відключення води у Вінниці на невизначений термін 11:06 “Тут зібралося багато екзотичних речей”: на Вінниччині влаштували етнофестиваль “Живий Вогонь” (Новини компаній) 10:59 У криницю впав 29-річний вінничанин. Рятувальники показали відео, як діставали 10:28 Флотилія гондол і РАЦС на воді. Як підприємець робить Венецію у Вінниці 10:15 Сьогодні у Вінниці у деяких будинках не буде гарячої води (Перелік адрес) 09:41 Жмеринські водолази дістали тіло чоловіка, який втопився у ставку photo_camera 09:06 Курс валют НБУ на 25 червня. За скільки сьогодні продають євро? 09:00 На Хмельницькому шосе трамвай не розминувся з Mercedes-Benz photo_camera 07:31 Прогноз погоди в Вінниці на сьогодні, 25 червня 2019 року 21:08 На місці Комарніцького міг бути кожний. Історії побиттів правоохоронцями за роки play_circle_filled 20:40 У Державному бюро розслідувань зацікавилося суддями, які розглядають справу фермерів з Бара 19:50 Як це бути дівчиною-бодібілдером та стати п'ятою у світі в категорії Miss Wellness play_circle_filled 18:40 Біля Немирова буревій зривав дахи з будинків та завалював дороги деревами 16:58 Не варто радіти: українців попередили про чергове подорожчання газу 16:15 Пікет під поліцією через смерть Комарніцького: емоції, Приходько і «Ганьба!» (Прямий ефір 20minut.ua) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up