Рестораторів у Вінниці вчать розвивати свій бізнес

Рестораторів у Вінниці вчать розвивати свій бізнес

У Вінниці проходить Бізнес-інтенсив «HoReCa.Restart». Розрахований він був на 150 учасників, але цей захід викликав жвавий інтерес у рестораторів, і хоч скільки стільців не доставляли, вільних місць у залі не було. Про що ж тут говорять, і які очікування в учасників?

– Я ресторатор-новачок. Мій заклад працює вже три роки, але я його перекупила і зараз міняю концепт тому що він не дуже рентабельний, - каже учасниця Ліна Звєрініна. – Тут я для того, щоб отримати якнайбільше корисної інформації про цей бізнес.

Вінничанин, шеф-кухар Віталій Жизневський три місяці не був у Вінниці, але приїхав, спланувавши свої справи так, щоб потрапити на бізнес-інтенсив.

– В минулому я не зовсім успішний ресторатор, сподіваюся у майбутньому все складеться вдаліше, – каже чоловік. –  Сюди прийшов послухати людей з великим досвідом, які можуть дати якийсь поштовх, напрямок, в якому варто розвиватися та  поради, яких помилок потрібно уникати. Тут буде Дмитро Борисов, який мені дав одну задумку, але, поки що не хочу про це говорити.

Засновниця проектів «Подільська кухня», «Клуб Подільської кухні», «Гастрогід Вінниччина» Олена Павлова розповіла, що має на цьому заході свою мету.

– Чесно кажучи в мене дуже шкурний інтерес. Нарешті ресторатори зрозуміють, що подільська кухня існує, що її можна  використовувати, що її треба розвивати і для того щоб перемагати завтра, треба готуватися сьогодні і шукати якісь спільні  проекти і рішення, а не битися в конкурентній боротьбі, - каже пані Олена.– Ресторатори на сьогодні у Вінниці не згуртовані. Немає жодного об’єднання. І це дуже погано. Бо це той засіб, яким можна вирішувати багато питань. І це та сила, яка може здійснювати в тому числі і зрушення в дослідженні подільської кухні. Так як це зробили галицькі ресторатори, ресторатори Львова. Вони об’єдналися і зрозуміли, що їм треба виходити на новий рівень, що туристи які приїжджають у місто, не хочуть піци чи бургерів. Вони хочуть автентичної галицької кухні і вони почали досліджувати її. Насправді важко перейти на автентичну кухню, тому що вона не досліджена, ні технологічних карт, ні рецептів як таких не має. Тому я дуже сподіваюся, що ми нарешті зрозуміємо цінність локальної кухні і цінність об’єднання.

Розповідатимуть про те, як зробити свій заклад успішним, про комунікацію з клієнтом,  про стандарти, безпеку та автоматизацію бізнесу, спікери з усієї України. Своїми історіями успіху поділяться киянин Дмитро Борисов (бренд-шеф і засновник Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова), ресторатор з Чернівців Яна Дімітрова, готельєр Юлія Косенко, співзасновник Гірсько-лижного туристичного комплексу «Мигово» Сергій Герасимов з Чернівців,  винороб Іван Плачков, перший шеф-кухар ресторану «Криївка» Оксана Черепанич.

Поділяться професійними секретами бізнес-тренер зі Львова  Людмила Калабуха та засновник гастрономічного проекту «13 шефів» Андрій Валовий. А Олена Павлова презентує гостям «Подільську кухню»

2
0
0
0
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

21:20 Вінницька збірна стала другою на чемпіонаті України з кульової стрільби photo_camera 19:06 «Милуйтеся жовтнем красивим»: синоптик про погоду на цей тиждень 18:58 До кінця дня тепловики увімкнуть опалення в 400 будинках 17:30 На Вінниччині знайшли повішеним 30-річного солдата-контрактника Від читача 15:43 Священник, українські прапори та канадійці: як пройшов фестиваль "З країни в Україну" на Донбасі 17:23 Дороги від льоду звільнятимуть бішофітом. Його вартість — 5,6 мільйона гривень 17:10 Дев'ять годин без світла. Де завтра діятимуть планові відключення? 16:25 Клятва ліцеїста. З Тульчинської школи-ліцею випустилося 86 вихованців photo_camera 15:40 100 доларів за вагон. На Вінниччині посадовці залізниці попались на хабарі photo_camera 15:12 Як депутатів по «пироговці» водили – «ол інклюзів» для облради 14:55 Вінничани приєдналися до Всеукраїнської міжцерковної молитви за Україну photo_camera 14:23 «Над воїном схилилась Богоматір» - У Жмеринці відкрили два пам’ятники Захисникам України 13:39 На Тиврівському шосе в дорожню яму невідомі посадили квіти 12:19 Стали переможцями спортивного фотоконкурсу. За версією нашого віділення НОК 12:15 Реконструкція Замостянської. Що там нині роблять та як це виглядає? photo_camera 11:35 Курс валют у Вінниці на сьогодні, 15 жовтня 2018 року 10:52 Намагався вкрасти телефон. На Коцюбинського свідки затримали грабіжника 10:06 В Іллінецькому районі в пожежі загинув 59-річний чоловік 09:01 TruCAM вже на дорогах, чи бути податку на вживані авто: огляд автоновин тижня 08:05 Прогноз погоди в Вінниці сьогодні, 15 жовтня 2018 року
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up