Реконструкція Палацу дітей та юнацтва. Завершують другий етап робіт

Реконструкція Палацу дітей та юнацтва. Завершують другий етап робіт
  • Триває комплексна термомодернізація будівлі Палацу дітей та юнацтва. Вона проходить у три черги.
  • Уже завершують другий етап. Повністю закінчити реконструкцію планують у наступному році.

Проведення реконструкції Палацу дітей та юнацтва розраховане на три роки. Така масштабна модернізація закладу Палацу відбувається вперше за останні півстоліття. Про це пишуть на сайті міськради.

Торік розпочалися роботи. Робітники влаштували покрівлю з утепленням горища, оновили купол астрономічної обсерваторії, замінили стелю та підлогу.

Відео дня

Цьогоріч — змурували фронтони, утеплили стіни надбудови будівлі, влаштували покрівлю з мембрани, оновили колони для фасадних систем, утеплили зовнішні стіни спортивного залу зі східної та північної сторін. 

— Фінальний етап комплексної термомодернізації проведуть у наступному 2022-му році. Стіни та фасад повністю утеплять. В результаті чого будівля отримає сучасний вигляд та стане енергоощадною. Загалом передбачена площа утеплення фасадів становить понад 3200 кв м, площа утеплення перекриття — 1600 кв м, а площа покрівлі, що підлягає заміні, - більше 2000 кв м, — зазначають у повідомленні. — Палац дітей та юнацтва — один з найбільших позашкільних закладів в Україні: враховуючи філії, різні гуртки та секції відвідують близько 5 тисяч юних вінничан.

 

Читайте також:

Де у серпні 2021 запланували відключити світло? Графік на місяць

Через два місяці змінять тариф на електроенергію для населення

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up