П’ять найкрутіших фестів, на які варто потрапити вінничанам цієї осені

П’ять найкрутіших фестів, на які варто потрапити вінничанам цієї осені

Осінь якраз підходить для того аби «пофестивалити». Як правило в цю пору в Україні проходять багато різних тематичних заходів типу свято сиру і вина у Львові або фестивалі пива в Києві. Пропонуємо топ-5 таких заходів, на які ще можна встигнути.

 

Коли як не восени випадає можливість погріти  долоні гарячим глінтвейном та скуштувати вуличної їжі. Фестивалі — місця зустрічі родин, друзів, партнерів та всіх всіх, хто любить веселий відпочинок. Тож обирайте для себе на який з них поїхати в жовтні.

1. Всеукраїнський фестиваль-ярмарок «Бульба-фест» ( з 14 по 16 жовтня в Рівному)

Місце: стадіон "Мототрек".

Фото:Rudakov.photoЗахід відбуватиметься вперше та обіцяє стати традиційним, бути своєрідною туристичною «родзинкою» Рівного. Організатори планують зібрати разом товаровиробників з різних регіонів України, фермерів,  майстрів народно-ужиткової творчості,  а також – обіцяють смачні страви, розваги, конкурси, безпрограшні лотереї та музичну програму. Виступатимуть місцеві молоді виконавці,ді-джеї. А 15 жовтня – хедлайнери заходу – рок-гурт «Гайдамаки».

Відео дня

Вхід на ярмарок та концерт — безкоштовний.

Дорога. З Вінниці до Рівного можна дістатися:

  • Поїздом Одеса- Ковель, який відправляється з міста в 1:27 і прибуває в Рівне в 6:44.
  • З пересадками в Бердичіві ( 36,37 гривень) або  в Козятині (64,35 гривень).
  •  На автобусі із Західного автовокзалу. Квиток коштує в межах 180 гривень.

 

2. Свято Шоколаду — Lviv Chocolate Festival (з 14 по 16 жовтня у місті Львів)

Місце: Львівський палац мистецтв (вулиця  Коперника, 17 )

 

На львовській шоколадотерапії  кращі солодкі бренди та виробникі шоколаду ручної роботи України представлятимуть свою продукцію. Львівські скульптори на ваших очах будуть створювати неймовірні скульптури з шоколаду. Декораціями слугуватимуть мистецькі інсталяції: 5-метровий шоколадний млин, гігантськв 9-метрова шоколадна коробка цукерок.Кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, взяти участь у різноманітних майстер-класах від кращих шоколатьє.

Вхід  на фестиваль —  30 гривень квиток.

Дорога. До Львова можна доїхати:

  • Потягом Маріуполь-Львів за 89 гривен. Також ходять потяги Київ-Трускавець або Київ-Ужгород.
  • Автобусом, який відправляється в 11.20 з Західного автовокзалу. Вартість квитка — 235 гривень.

 

3. Craft Beer Fest (з 14 по 15 жовтня у Києві)

Місце: проспект  Академіка Глушкова, 1, ВДНХ, павільйон №3 і паркінг поруч.

Вперше в Києві пройде Фестиваль українського крафтового пива - Craft Beer Fest. Вхід платний. До 30 вересня - 80 гривень один день і 120 гривень два дні фестивалю, а з 1 жовтня - 100 гривень та 150 гривень відповідно. Крім того, у вартість квитка входить фірмовий бокал і одна порція крафтового пива в подарунок. На фестивалі буде представлено понад 50 сортів звареного хмільного напою в броварнях різних куточків країни, найкращий стріт фуд, розважальна програма, фотозона зі справжнього хмелю та багато інших цікавинок. До речі, хедлайнерами другого дня фестивалю буде вінницька група The HYPNOTUNEZ.

Дорога:

  • До Києва з Вінниці часто ходять електрички ( від 43 до 116 гривень вартість квитка).
  • Можна також доїхати на автобусі. Квиток коштує в межах 200 гривень.

 

4. Театральний фестиваль «Комора» (з 14 по 17 жовтня у Хмельницькі області)

Місце: РЦКМ «Розмай», місто Кам'янець-Подільський.

Другий відкритий театральний фестиваль проводиться серед аматорських театральних колективів. В  «Коморі»  ви знайдете все найкраще і на будь-який смак. Тут будуть чудові вистави, майстер-класи, творчі зустрічі, виставки-ярмарки, благодійні акції,  і прогулянки по Старому місту.

Вхід  на фестиваль — платний.

Дорога. До Кам’янця їздять:

  • потяги — Київ-Кам'янець-Подільський (77 гривень) та Київ-Чернівці (81 гривня).
  • автобуси: вартість квитка — від 109 до 118 гривень.

 

5. Свято сиру і вина у Львові ( з 21 по 23 жовтня у Львові)

Місце: Львівський палац мистецтв (вулиця Коперника, 17)

На VII Міському Святі сиру і вина у Львові можна буде поласувати шаблі, бордо, рокфор, сирне фондю та різотто з пармезаном, традиційними стравами української кухні тощо. В рамках Свята проходять презентації продукції від відомих сирних і винних торгових марок України, дегустації від провідних винних брендів, а також відзначають День Сирника - всіх гостей пригощають традиційним львівським десертом.

Вхід на фестиваль — вільний.

Дорога. До Львова можна доїхати:

  • потягом Маріуполь-Львів за 89 гривен. Також ходять потяги Київ-Трускавець або Київ-Ужгород.
  • Є варіант дістатися на автобусі, який відправляється в 11.20 із Західного автовокзалу. Вартість квитка — 235 гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oleksandr Stoliarov

    Самий крутих - калька з російської

    Українською - найкрутіших

    =)

    Альбина Курбанова reply Oleksandr Stoliarov

    точно, спасибо
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 Поліцейських розстріляли військові — батько та син. Відео з боді-камер play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up