Пункти меддопомоги та 30 швидких будуть чергувати на День Європи

Пункти меддопомоги та 30 швидких будуть чергувати на День Європи
  • Сьогодні 20 травня на святкування Дня Європи очікується близько 50 тисяч вінничан. 
  • Купа народу в центрі міста це не жарти. Тож якщо за порядком будуть слідкувати копи. За фізичним та емоційним станом — медики.
  • Якщо вам буде потрібна медична допомога, просто телефонуйте 103

За словами головного лікаря обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Анатолія Пірникози під час святкування в місті будуть на маршруті усі 30 бригад швидких.

— Частина з них буде на правому березі, частина на лівому, всі бригади будуть приймати виклики, - говорить головний лікар. Тобто авто швидкої допомоги стояти біля тієї чи іншої святкової локації не буде, проте лікарі завжди будуть напоготові. 

За словами головного лікаря міста Олександра Шиша вздовж місць святкування будуть росташовані медичні пункти. Чергувати будуть лікарі з центрів первинної медико-санітарної допомоги Вінниці.   

Відео дня

 

Читайте також:

Як будемо святкувати День і Ніч Європи. (ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)
Протягом двох днів перекриють центр. Святкуватимуть Дні Європи (Схема об’їзду)
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up