Програма лояльності «Клуб «Еверест»: накопичуйте бонуси і отримуйте подарунки! (Новини компаній)

Програма лояльності «Клуб «Еверест»: накопичуйте бонуси і отримуйте подарунки! (Новини компаній)

Провайдер швидкого Інтернету до 100 Мбіт/с і кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ вдячний кожному абоненту за довіру та прагне додати яскравих барв і вражень до їхнього повсякденного життя. Тому у компанії працює унікальна Програма лояльності «Клуб «Еверест», щоб абоненти отримували винагороду за кожну гривню, витрачену на оплату послуг.

Програма лояльності від ЕВЕРЕСТ ™ — це фантастичний мікс додаткових можливостей, переваг, вигідних пропозицій і сюрпризів.

Картка миттєвих знижок EVERCARD

Абонентам ЕВЕРЕСТ™ не потрібно чекати на акції та розпродажі у магазинах, медичних та освітніх закладах, розважальних центрах, ресторанах і кафе. Щоб заощаджувати на покупках і послугах, достатньо отримати універсальну картку знижок EVERCARD в інфоцентрі провайдера.

Де можна використати картку EVERCARD?

Пред'являйте картку у понад 80 закладах партнерів Програми лояльності і сплачуйте зі знижкою від 3% до 32% за продукти, побутові товари, техніку для дому, товари для ремонту оселі, замовлення страв у ресторанах і кафе, лікарські препарати, медичні та освітні послуги, розваги, заняття спортом, послуги автосервісу тощо. Актуальні пропозиції партнерів щомісяця публікуються у Каталозі знижок, який можна переглянути на club.everest24.com.ua чи завантажити на телефон або комп'ютер, щоб завжди мати під рукою. Активне користування EVERCARD дозволяє заощаджувати до 2000 гривень щомісяця.

Подарункові сертифікати за бонуси

Ще більше вигідних пропозицій і переваг отримують учасники Програми лояльності «Клуб «Еверест». Умова участі проста — регулярне користування послугами Інтернету і кабельного телебачення та реєстрація на сайті.

Щомісяця 20% від списаної оплати автоматично повертаються на рахунок абонента у вигляді бонусів. Чим дорожчий тариф, тим більше бонусів накопичується на рахунку. За безперервний абонентський стаж щороку нараховуються додаткові бонуси.

В особистому кабінеті можна відслідковувати баланс бонусів і обмінювати їх на:

  • понад 130 видів подарункових сертифікатів на послуги, товари, розваги, навчання, квитки на концерти і в театри,
  • участь у щомісячних розіграшах 30 цінних подарунків,
  • знижку на послуги Інтернету до 100 Мбіт/с та кабельного телебачення від ЕВЕРЕСТ™,
  • збільшення трафіку у своєму тарифному пакеті.

Як це працює?

Каталог актуальних сертифікатів, які доступні для обміну за бонуси, розміщено у Магазині «Клубу «Еверест». Для зручності відвідувачів сайту пропозиції згруповано у тематичні розділи із зазначенням їхньої вартості у бонусах. Після додавання у корзину обраних позицій учасник отримує на електронну пошту сертифікат, скористатися яким можна впродовж місяця з дня отримання. Пропозиції регулярно оновлюються, адже кількість партнерів Програми лояльності постійно зростає.

Переможці березневого мегарозіграшу

1 та 2 квітня чергові тридцять переможців мегарозіграшу від ЕВЕРЕСТ™ отримали цінні подарунки в інфоцентрі «Вишенський», що працює у ТРК «Магігранд». У березні серед призів, що вже традиційно щомісяця розігруються серед учасників «Клубу «Еверест», були: мультиварка, порохотяг, хлібопіч, м'ясорубка, смарт-годинник, кавоварка, кавомолка, фітнес-браслет, блендери, PowerBank та інші. Вітання щасливчикам!

Щоб взяти участь у квітневому розіграші тридцяти призів, потрібно бути постійним абонентом інтернет-провайдера ЕВЕРЕСТ™ та учасником «Клубу «Еверест». Обирайте гаджети, побутову техніку, товари для дому, аксесуари, дитячі іграшки тощо та обмінюйте бонуси на участь у розіграші. Детально про умови, вартість та спосіб отримання виграних подарунків читайте на сайті club.everest24.com.ua. (Під призом розуміється його придбання за 1 грн).

Дізнайтеся більше про послуги Інтернету до 100 Мбіт/с і кабельного телебачення та програму лояльності «Клуб «Еверест» на everest24.com.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up