Приміщення ресторану «Вєтєр Странствій» хочуть повернути державі

Приміщення ресторану «Вєтєр Странствій» хочуть повернути державі

Прокуратура Вінниччини виявила факт привласнення державного майна приватною юридичною особою. Мова йде про приміщення ресторану «Вєтєр Странствій», що у центрі міста.

Дане приміщення у радянські часи займав профспілковий туристичний клуб "Меркурій". Він користувався двома будівлями державної власності по вулиці Пушкіна, 40 та 42.

Потім у 1991 році клуб реорганізовано у профспілкову організацію Вінницький туристсько-спортивний союз, а у 1995 році там осіла громадська організація "Вінницький туристсько-спортивний союз"..

У 2001 році на дане майно очільники організації оформили права власності.

Відео дня

— Таким чином, державне майно площею майже 1,1 тисяч метрів квадратних безоплатно перейшло у власність приватної громадської організації. На цей час у спірних приміщеннях здійснюється комерційна господарська діяльність – розташований ресторан "Вєтєр Странствій", — зазначають у прес-службі прокуратури.

Дані приміщення нині намагаються повернути у власність держави.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Знание - сила

    Всё дело в том, что срока давности за военные преступления не существует, а значит, киевская еврейская хунта ответит за все преступления.
  • Валентин Карпов

    Стыдно читать такую неграмотность со стороны  журналиста. Для того, чтобы написать о тур- клубе Меркурий, надо знать историю его деятельности, а потом делать выводы. Я хочу отметить следующее, что вся его деятельность  направлена на пропаганду  ценностей Украины как демократического государства. Развитие спорта и туризма. В этот году мы делали восхождение на высшую точку Северной и Южной Америки гору Аконкагуа и вынесли флаг Украины и вымпел города Винницы . И все это благодаря тур-клубу Меркурий
  • Oleg Bilyk

    "Шановна" Марія ЛЄХОВА підкажіть будьласка неосвідченим людям що це за звір такий "приватна громадська організація"? А ще підкажіть де знайти той "Вєтєр странствій"?

    Ви б хочя б іноді відривали попу від стільця і перевіряли інформацію (хоча б в гуглі)!

    Ви не журналіст ви писака! Почитайте на дозвіллі: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%96%D1%81%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0

  • Знание - сила

    Смерть капитализму!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up