Ще понад 4 мільйони гривень виділили на очищення Південного Бугу

Ще понад 4 мільйони гривень виділили на очищення Південного Бугу
  • Роботи по реалізації першого етапу проєкту з очистки ріки тривають місяць. Для їх продовження 28 лютого вирішили виділити ще 4,2 мільйона гривень.

Таке рішення прийняли на сесії міської ради. Депутати зазначають, що очистка річки Південний Буг важливий проєкт, який має допомогти покращити якість питної води у місті.

— За цей місяць з дна піднято уже 19 тисяч кубометрів намулу, — зазначають на сайті міськради. — Загалом упродовж кількох років планується розчистити русло та поглибити дно на усій протяжності річки у межах Вінницької ОТГ, а це 14 кілометрів.

Раніше міський голова Сергій Моргунов повідомляв, що очищення річки триватиме у три етапи. 

Відео дня

— Загалом у планах поглибити дно по усій протяжності річки у межах міста - майже 14 км. Ми розуміємо: якщо не інвестувати в порятунок Бугу сьогодні та не приймати інноваційних рішень з модернізації системи водопостачання, ми не зможемо підняти якість водопровідної води, — написав Моргунов у фейсбук.

 

Читайте також:

Від 510 до 1700 гривень штрафу за первоцвіт: у Вінниці починаються рейди

З початку року в області на кір захворіли дев'ять людей. ОПИТУВАННЯ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Julia Oliynik

    За такі кошти певно мають очистити , замінити воду на морську та засипати пісок привезений з Єгипту 😂

    Humennyi Oleh reply Julia Oliynik

    Julia Oliynik 200 тисяч доларів для очистки 14 кілометрів річки , яка дає питну воду для 370 тисяч вінничан , це багато???? Це вартість середнього будиночка на П'ятничанах....
  • Серж Индра Ред

    какая часть пойдет на настоящее дело,а какую вкрадуть????
  • Денис Томчук

    А вишенське озеро забудовують.
  • Igor Fed'kov

    Самое смешное что деньги отправили но в реале не кто его не чистит. 20 хвилин  вы хоть правду пишите куда и кому уходят деньги. Или это сделать за вас?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up