Поліція розшукала 16-річну вінничанку, яка втекла з дому після сварки з батьком

Поліція розшукала 16-річну вінничанку, яка втекла з дому після сварки з батьком
  • Дівчину знайшли неподалік від її оселі. З нею інспектори провели профілактичну бесіду.

Вчора, 14 серпня, до поліції звернувся вінничанин та повідомив — його дочка пішла з дому і не виходила на зв'язок. Перед цим у них була сварка.

Шукали зниклу у громадських місцях, перевіряли її знайомих та друзів. У результаті поліцейські знайшли неповнолітню на проспекті Юності.

— На пошуки неповнолітньої задіяли особовий склад поліцейських ювенальної превенції міста та обласного главку поліції. Також орієнтування з прикметами підлітка розіслали всім пересувним патрулям поліції обласного центру, — кажуть у відділі комунікацій поліції області.

Відео дня

Тим часом, досі шукають її однолітку Любу Кащук. Дівчина зникла 12 серпня. Сама вона з Хмільницького району, але є підозри, що може бути у Вінниці.

Дублюємо ще раз фото зниклої Люби, можливо ви її бачили:

 

Читайте також:

Знайшли 13-річного Фелікса, який втік з «Центру матері та дитини»

Шукають Романа Галайко, який три роки тому втік з лікарні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Катерина Чорна

    це жах
  • Serhii Mazur

    Неодноразово виникала проблема у користувачів муніципального транспорту міста Вінниці коли при розрахунку банківською картою грошові кошти списувались із значною затримкою (іноді до 7 днів), а також декілька разів за один проїзд у транспорті.

    Прошу:
    1. Модернізувати систему оплати проїзду таким чином, щоб грошові кошти за проїзд із банківської карти списувались миттєво (як у метрополітені Києва).
    2. Надсилати банку особи, з чиєї картки були списані грошові кошти за проїзд, інформацію про дату і час проїзду у муніципальному транспорті, для відображення у транзакції списання коштів.

    https://petition.e-dem.ua/vinnytsia/Petition/View/1965

  • Serhii Mazur

  • Максим Максим

keyboard_arrow_up