Поліція перевіряє кількість людей в маршрутках по всій Україні

Поліція перевіряє кількість людей в маршрутках по всій Україні
  • Співробітники Нацполіції переведені на посилений варіант несення служби. Чергуватимуть наряди  поліції і поблизу авто- та залізничних вокзалів.

Сьогодні, 18 березня, на всій території держави заборонили регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні.  Окрім того, у трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті і в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах, дозволено одночасно перевозити лише до 10 пасажирів.

Голова Національної поліції України Ігор Клименко заявив, що поліцейські контролюватимуть виконання цих норм.

У Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові, Києві та Київській області створені спеціальні мобільні групи, які перевірятимуть, як надаються послуги пасажирських перевезень. У Вінниці на дорогу вийдуть співробітники патрульної поліції.

Відео дня

 

 

— Наше основне завдання – роз’яснити людям необхідність чіткого дотримання запроваджених алгоритмів. Ми працюватимемо не для того, щоби покарати, а для того – щоби попередити. Однак у випадку виявлення порушень діятимемо, як того вимагає закон, — наголосив Глава Нацполіції.

 

 

За його словами, всі поліцейські, які несуть службу на вулицях міст і сіл, будуть проводити інформаційну роботу, а відтак закликав підприємців, які надають послуги пасажирських перевезень, із розумінням поставитися до тимчасових заборон.

 

Станом на сьогодні, 18 березня, у Вінницькій області зняли чотири підозри на коронавірус. У вірусологічній лабораторії лабораторного центру не підтвердили жодного випадку Covid -19. Але  маємо дві нові підозри на Covid -19. 

З вівторка 17 березня, по всій країні почали діяти жорсткі обмеження через карантин. Закрили більшість закладів, а пасажирські сполучення між містами заборонили. Ми прогулялися містом, щоб подивитися, як підприємці поставилися до заборони відкривати свої заклади, а вінничани до рекомендацій не виходити без потреби на вулицю. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Татьяна Мирошниченко

    А якби ще і лікарі не футболили то було б взагалі чудово
  • Dim Vin

    Ага...
  • Yarik Chubenko

    Хай ловлять злочинів а не рахують пасажирів в маршрутці більше користі буде.
  • Люся Дмитрук

    Ніяк,сидіти на карантині .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up