Екшн у Вінниці: копи ганяють за п’яним екс-даїшником, навіть по парканах

Екшн у Вінниці: копи ганяють за п’яним екс-даїшником, навіть по парканах
  • П’яний колишній даїшник влаштував погоню по вінницьким дорогах.
  • За втікачем копи ганяються через паркани.            
  • Злочинець ховається за деревом, але його видає живіт.

В ніч з 13 на 14 червня вінницькі патрульні затримали ще одного п’яного водія – колишнього працівника ДАІ Віктора Льопу. Про це повідомляє у ФБ голова ГО "Комітет безпеки руху" Володимир Черкас.

- Затримання відбувалося барвисто, в кращих традиціях американських фільмів - переслідування декількома екіпажами поліції, "спроба втечі", перестрибування парканів і навіть опір при затриманні, - розказує Володимир.

Спочатку водій на автівці ВАЗ 2115 ганяв по темних провулках без освітлення на території хімзаводу, відриваючись від екіпажів поліції.

Відео дня

Після чого не менше майстерно Віктор Льопа "робив ноги" вздовж паркану інституту по вулиці Фрунзе. Поліцейські теж побігли за ним. Втікач вирішив проявити навички подолання перешкоди і, також майстерно, в одну мить, перестрибнув паркан кафе "Молодіжне", на території якого спробував злитися з деревом, але ... видав живіт!

Під час затримання колишній даішник ще й протягував руки до поліцейських.

Дивіться ролик з підбіркою найкращих погонь з квадрологіі "Таксі":

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Анонім

    Льопу не знаю, але ментів на ніж.
  • Анонім

    Топ новини на 20-хвилин це про ДТП, пяних за кермом, хто кого збив, як це сталось хто винен, не поділили велодоріжку... чесно вже набридло.  А що цікаво вся ця непотрібна інформація жваво обговорюється проводяться гарячі дискусії з цитатами ПДР. Хіба це комусь цікаво це основні події в житті міста??
  • Анонім

    Поліцаям респект. Мав з цим додіком теж проблеми. Собаці собача смерть.
  • Анонім

    Життя воно не стоїть на місці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up