Під’їзд в який сусіди ходять милуватись, а мешканці зносять вазони

Під’їзд в який сусіди ходять милуватись, а мешканці зносять вазони
Новорічні іграшки, дощик та вазони. Відкриваючи двері у під’їзд мешканці будинку заходять в нього, як до своєї квартири.

Будинок по вулиці Станіславського, 112 має не лише гарно обладнаний двір, але й під’їзд.
- Цього року я така задоволена, що змогла долучити до допомоги кількох наших хлопців, яким біля 20 років, - розповідає головна по будинку Ніна Василівна. – В них зараз саме такий вік, що можуть нашкодити, а вони допомагали мені гірлянду вішати. То вже пакостити не будуть.
Ніна Іванівна відкриває під’їзд будинку в якому живе на передостанньому поверсі.
- Тут у нас весь під’їзд допомагав прибирати, - розповідає літня жінка. – Одні в’язали дощик на поручні, інші прикрашали підвіконня. Маленька дівчинка принесла сніговичків зроблених зі шкарпеток. Запитує: «Можна я залишу їх тут?». Ну як їй відмовиш.
На кожному поверсі біля вікна стоять вазони, а на щитках з лічильниками електроенергії магнітики.
- Хто до нас не приходить всі запитують: «Як у вас ці магнітики не крадуть?», каже жінка. – А от так і не крадуть, звикли вже люди. Що в під’їзді має бути гарно. В нас ніхто тут не палить і не смітить.
За словами Ніни Василівни, якось до неї приходили жителі одного з будинків на «Поділлі». Довго фотографували і ніяк не могли зрозуміти, як можна підтримувати таку чистоту. Мовляв, у них будинок новий і все у ньому дороге, а люди все одно погано відносяться до чистоти в під’їзді.
- Приходили до нас якось хлопчики маленькі колядувати, - розповідає жінка. – Я їх побачила і кажу: «Хлопці, ви ж тільки не смітіть і не шкодьте». А вони мені: «Бабушка, ми нічого не будемо робити, ми просто милуємось». Так приємно стало, що вони знають такі слова. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дарья

    Приємно, що люди підтримують чистоту та зробили таку красоту. А то ледь не в кожному підїзді як не пляшки з під пива, то шпріци, то насмічено то ще щось.
  • Борец Сергей

    Киевская 112, как всегда...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up