Підприємство STALEKS переїхало до Вінниці та надало робочі місця 183 людям

Підприємство STALEKS переїхало до Вінниці та надало робочі місця 183 людям
  • Світовий виробник професійного інструменту для манікюру, педикюру та косметології STALEKS був вимушений покинути Харків та перебратися до Вінниці. 
  • У нашому місті вони відновили свою роботу. Нині на виробництві працює 183 людини.

Підприємство працює на Вінниччині уже п'ятий місяць. Вслід за заводом сюди з Харківщини переїхали 100 людей, які продовжують працювати на підприємстві, і ще 83 мешканця Вінниці знайшли собі тут роботу. Про це повідомив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

Підприємство STALEKS з Харкова. За Вінницю вони спочатку не думали. Планували переїхали в інші міста, але з цим були труднощі.

— В інших містах з площами дуже важко, — каже заступник директора Тимур Тодуа. — Крім того, на початку було незрозуміло, що робити, і нам була необхідна моральна підтримка. Приїхати у чуже місто і загубитися — такий от досвід. У Вінниці нам реально міська влада допомогла з пошуком необхідного приміщення, проведенням інженерних комунікацій та оформленням документів. Нам вдалося переїхати і запуститися досить швидко.

Відео дня

Дане підприємство унікальне та має чималий асортимент продукції, який високо ціниться у майстрів сфери краси. На виробництві виготовляють манікюрні ножиці, пушери, лопатки, пінцети для вій, педикюрні тертки тощо.

— Керівництво зізнається, коли треба було переїжджати, то вирішили рятувати не дороговартісні станки, а людей та ділянки, на яких вже можна працювати. Втім зовсім скоро тут запустять в роботу ще й виробництво стоматологічних інструментів, відповідне обладнання вже перевезли. Поки шукають спеціалістів, які будуть працювати за станками, — зазначає Очеретний. — Там, де працює економіка, є робочі місця. Де робочі місця, там зарплати людям.

Очеретний 2 серпня відзначив, що до нашої громади продовжують релокацію підприємства.

— Завдяки злагодженим діям ми вже маємо 569 нових робочих місць, які створили внутрішньо переміщені суб'єкти господарської діяльності, — сказав посадовець.

В Україні, нагадаємо, діє державна програма з релокації виробництв. Підприємства, які розташовані у зоні активних бойових дій, можуть отримати державну допомогу в переміщенні потужностей на захід України.

Вінниця активно приймає бізнесменів та допомагає їм облаштуватися у нашому місті.

До прикладу, до Вінниці з Києва релокувалось підприємство, яке виготовляє настільні ігри української мовою.

Про те, як замовники бізнесу Роман та Вікторія усе починали, розвивали та все в одну мить ледь не втратили, читайте у матеріалі: Популяризує українство через настільні ігри. До Вінниці переїхало столичне підприємство.

Не сидять склавши руки у переселенці. Вони самостійно відновлюють свої робочі процеси у Вінниці, або втілюють тут свої мрії. Нещодавно ми публікували дві таких історії, які варті вашої уваги:

 

Читайте також:

Вінницький завод «Маяк» нарощує потужності та має вакансії

З Херсону до Крижополя. Переселенка відкрила на Вінниччині власну кав'ярню

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Svitlana-lucia Lisovolyk

    А если не все с Винницы все ровно украинцы, не думаю что взяли с африки.
  • Тамара Гальчук

    Підтримую компанію: маю пінцет, манікюрні ножиці, щипчики...Дякую, процвітайте!
  • Анна Яковлєва

    Цікаво скільки робочих місць надали саме Вінничанам та жителям області?

    Анна Яковлєва reply Анна Яковлєва

    Альона Мельник а Вінничан набагато більше тих, хто потребує в роботі, офіційно.

    Алена Мельник reply Анна Яковлєва

    Анна Яковлєва В статті написано-83.
  • Оличка Вербецкая

    ' вакансії для жінок?

keyboard_arrow_up