Pianoбой висловився на захист боксера Олександра Усика

Pianoбой висловився на захист боксера Олександра Усика
Олександр Усик
  • Вінничанин Дмитро Шуров (Pianoбой) написав у Facebook пост на підтримку боксера Олександра Усика.
  • Артист обурюється, що після бою з Гассіевим в Москві дружнє ставлення нашого боксера до противника викликало критику з боку українців.

 

«... Назовите мне еще одну нацию, которая, получив абсолютного чемпиона от имени своей страны, будет еще чего-то от него требовать, вместо того, чтобы все для него сделать, что он захочет, назвать его именем улицы и школы? ... Самое крутое, что я вчера увидел (кроме того, насколько феноменально Усик был готов к любому противнику, я уверен, что если бы перед ним стоял сам Али на пике формы, он бы и его победил, потому что в этой ситуации поражение не было вариантом), так вот, самым крутым моментом вчера для меня были его слезы. Я знаю, что мы с вами часть этих слез, потому что он там представлял нас, понимая, что этой стране свои герои по-прежнему не нужны...»

Нагадаємо, що бій Олександра Усика проти російського боксера Мурата Гассіева відбувся в цю суботу, 21 липня, в спортивному комплексі «Олімпійський» у Москві.

Після 12 раунду за одноголосним рішенням суддів перемогу за очками здобув українець. Таким чином, Усик отримав титул Абсолютного чемпіона світу з боксу в першій важкій вазі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Олександр Плахотнюк

    Не знаю кому як але Олександр Усик українець і молодець а кому не подобається то сидіть б..ді і плачте!
  • З.А.Глядач

    "Вінничанин Дмитро Шуров"

    Те що Дм. Шуров народився у вінниці ще не робить його вінничанином.
  • Anonymous

    Дима Шуров наивный мальчик живущий в другой Вселенной - так и не понял кого порождает капитализм.

    Каждый, да именно КАЖДЫЙ украинец сдаст, предаст, подставит подножку, настучит, продаст Родину, многие даже родителей продадут ради личной алчной сиюминутной выгоды в виде зелёненьких бумажек дяди сЭма. Ну и кАнеШна виноват совок, как же без него - интересно на кого будут валить вину через N-оё колличество времени, когда закончатся Люди которые всё что нас окружает СТРОИЛИ, а не сносили как сейчас.

    99% населения живёт ради того что бы набить живот, поспать, по....ся и успеть на маршрутку - а Дима наивный мальчик который этого так и не понял.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up