Перші заморозки та сніг прийдуть до нас у жовтні. Синоптик назвав дату

Перші заморозки та сніг прийдуть до нас у жовтні. Синоптик назвав дату
  • Погода в Україні скоро зміниться. Прийде значне похолодання, а з ним і заморозки та сніг.

Перші заморозки прийдуть вже наступного тижня. Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань у коментарі для видання «Апостроф».

Горбань каже, що +18 буде лише на Півдні. На іншій території країни варто очікувати різкого похолодання.

— Уже 17-18 жовтня в Україну прийдуть перші заморозки й у кількох областях температура вночі опуститься до -1 градуса. Кінець жовтня буде холодним і погода принесе з собою мокрий сніг з дощем, — каже народний синоптик. — Після цього денна температура повітря впаде до +11 +12 градусів, в кінці жовтня знову приморозить 0 до -4 градусів. У цей період також очікується дощ з мокрим снігом.

Відео дня

Похолодання першими варто чекати жителям Заходу, в інші регіони перші заморозки прийдуть після 24 жовтня. Однак уже наприкінці жовтня вдень переважатиме близько +10 градусів.

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 10 жовтня, які ви могли пропустити

Цього дня вітаємо Кирилів та Марій. Історія та прикмети 11 жовтня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (64)
  • Евдокия Матвиенко

    Якщо  не буде снiгу  синоптика на  мило
  • Мехдрайв Василь

    Ура зима ,  
  • Николай Руденко

    Чёртовы маразматики!
  • Людмила Гаврилюк

    Зима буде холодна , але снігу не буде до нового року , поки листя з вишні не опаде, снігу не буде , а якщо і випаде то розтане .

    Людмила Гаврилюк reply Людмила Гаврилюк

    Так

    Людмила Гаврилюк reply Людмила Гаврилюк

    Лиля Чеховська так є народні прикмети є книжка дуже стара .

    Лиля Чеховська reply Людмила Гаврилюк

    Людмила Гаврилюк ви, як провидиця
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up