Перезавантаження: 6 корисних порад, як відійти від смачного святкування

Перезавантаження: 6 корисних порад, як відійти від смачного святкування
  • Пройшли Новорічні свята і Різдво, і, швидше за все, ваше тіло відчуває важкість. Якщо ви насолоджувалися тоннами різдвяного печива, шинки і святкової сирної тарілки, можна з упевненістю сказати, що ви відчуваєте необхідність перезавантаження.

Не потрібно вдаватися до прискореної дієті або до годинника виснажливих тренувань, щоб повернутися на правильний шлях. Ваше тіло знає, як відновити себе. Головне прислухатися до нього. Ось кілька простих способів допомогти своєму організму.

6 корисних порад

Їжте з розумом

Їжа з розумом - наш головна порада, щоб уникнути почуття жалю за святковим пустощами. Уникайте надмірного вживання продуктів, які ви зазвичай не їсте. Наприклад, якщо ви зазвичай уникаєте глютену або молочних продуктів, вам може стати погано, якщо ви їсте велику кількість такої їжі тільки «тому що це свята».

Відео дня

Але навіть якщо ви з'їли «заборонені» продукти, не варто докоряти собі. Чим більше ви нервуєте через дрібниці, тим гірше це буде для вашого тіла. Шкода від негативного мислення не зрівняється з некорисними стравами.

Пийте теплу воду з лимоном

Почніть свій день з теплої лимонної води і потягуйте її протягом дня. Лимони мають корисні для здоров'я властивості, які в поєднанні з теплою водою сприяють зволоженню і стимулюють травлення протягом дня.  Споживання достатньої кількості води необхідно для того, щоб печінка і нирки виводили токсини.

Спробуйте пити теплий трав'яний чай до їжі, щоб підтримувати обмін речовин і правильне функціонування травної системи. Чай з фенхелем також є відмінним вибором, оскільки він знімає проблеми з травленням, такі як розлад шлунка, здуття живота, запори, кишкові гази, печію.

Інтервальне голодування 8/16

Інтервальне голодування - це простий спосіб отримати користь і позбудеться від зайвого, не відчуваючи себе позбавленим їжі. Їжте свій останній прийом їжі не пізніше 7 години вечора. Не лякайтеся цифри 16, адже більшу частину цього годинника ви проведете уві сні. Саме в цьому стані голодування ваше тіло набагато краще може спалювати жир, при цьому відновлюючи травну систему.

Гімнастика

Це найшвидший спосіб повернути вашу енергетичну систему в рівновагу, плюс вона, як і будь-яка фізична активність, підніме ваш настрій.

Сауна і лазня

Висока температура виводить токсини, що важливо для детоксикації та схуднення!

Ефірне масло

Якщо ви відчуваєте себе пухким як зефір після Різдва, візьміть трохи натурального масла для тіла і зробіть собі масаж живота або попросіть когось допомогти вам. Для цього відмінно підійде масло перцевої м'яти, яке неймовірно заспокоює, а масла лемонграсу, герані і ладану в мить знімуть запалення!

Нагадаємо, синоптики Українського гідрометцентру склали прогноз погоди на перший місяць 2020 року. Вони розповіли,  яка прогнозується середньомісячна температура і кількість опадів у січні.


Читайте також:

Стрімко холодає: синоптики розповіли про погоду в різдвяний тиждень

Зимові шторми: експерти попередили про природні аномалії в січні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up