Овнам — фінансові питання, Рибам — прилив енергії. Гороскоп на наступний тиждень

Овнам — фінансові питання, Рибам — прилив енергії. Гороскоп на наступний тиждень
  • Докладний гороскоп на тиждень з 10 до 16 травня 2021 року склала астролог Анастасія Коритцева. Прогляньте у матеріалі, що на вас чекає, і дізнайтеся, як попередити невдачу.

Цього тижня головна астрологічна подія — це молодий Місяць, який очікується 11 травня 2021 о 21.59 за київським часом. Молодик — це завжди певне завершення і початок, але не варто поспішати з починаннями з першого дня.

11 травня добре буде підбивати підсумки минулого місяця, підчистити хвости, 12 травня — можна і потрібно помріяти, написати свої плани та установки на місяць. А з 13 травня вже можна діяти.

Гороскоп для Овнів

Гороскоп на тиждень, з 10 до 16 травня 2021 для всіх знаків зодіаку

Відео дня

Овни цього тижня зможуть отримати стимул або поштовх для отримання нових джерел доходів. Це може бути чітке розуміння того, що хочеться або потрібно придбати, може бути якесь абсолютно необхідне вкладення або витрати, які підштовхнуть до ідеї, де саме взяти на це гроші. Ймовірно, саме фінансові питання будуть відправною точкою для багатьох рішень. З приємного — пожвавлюється спілкування з друзями, з близькими родичами, можливе отримання чи оформлення потрібних паперів. Загалом сприятливий час для того, щоб звернутися в інстанції за необхідності.

Гороскоп для Тельців

Гороскоп на тиждень, з 10 до 16 травня 2021 для всіх знаків зодіаку

Молодий Місяць 11 травня відбудеться у вашому знаку. Для вас — цей місяць дійсно може стати періодом важливих починань та особистих рішень. Цього тижня особливо добре буде почати новий цикл навчання, особливо якщо це навчання пов’язане з практикою, із застосуванням отриманих знань одразу на ділі (наприклад, курси водіння). Потроху можна навести лад у грошових питаннях: витрати розумні, виходить якісно спланувати бюджет і навіть дотримуватися його. Можна нагадати боржникам про повернення грошей, особливо після 14 травня.

Гороскоп для Близнюків

Гороскоп на тиждень, з 10 до 16 травня 2021 для всіх знаків зодіаку

Цього тижня до Меркурія, який перейшов у знак Близнюків, приєднується Венера. А значить, атмосфера стає більш звичною та приємною: легке спілкування, цікаві знайомства. Ви можете теж почати щось вивчати або транслювати свої знання. Це особливо гарний час для тих, хто поширює інформацію: вчителів, блогерів, журналістів. Добре виходить структурувати думку і подати її точно і доступно. Можливі додаткові несподівані витрати, але складно сказати, наскільки вони вдалі. Постарайтеся розставляти пріоритети у витратах: беремо те, що важливіше, а не те, що вдало підвернулося під руку і виявилося дешевшим.

Гороскоп для Раків

Гороскоп на тиждень, з 10 до 16 травня 2021 для всіх знаків зодіаку

Раки зберігають активність під час ухвалення рішення і продовжують підштовхувати оточуючих до своїх цілей. Це хороший тиждень для об’єднання людей навколо своєї ідеї, для роз’яснення своєї позиції. З’являється шанс домовитися з опонентами, донести до них свою точку зору і, можливо, навіть переконати їх. Але занадто на це не сподіваємося. Якщо досягнете компромісу — вже добре, і вам загалом цього буде достатньо для того, щоб реалізувати задумане.

Гороскоп для Левів

Гороскоп на тиждень, з 10 до 16 травня 2021 для всіх знаків зодіаку

У Львів можуть відкритися перспективи в роботі, нові несподівані повороти. Знову таки складно оцінити, наскільки вони сприятливі, тому що дуже багато залежить від особистого гороскопа людини. Але в будь-якому випадку робота — центр вашої уваги. Це також активний тиждень щодо участі в громадських заходах, вечірках, зборах. Світське спілкування буде приємним, і дуже висока ймовірність, що поєднане з корисним. Ви можете познайомитися з потрібними людьми, закріпити стосунки та укласти важливі для вас договори.

Гороскоп для Дів

Гороскоп на тиждень, з 10 до 16 травня 2021 для всіх знаків зодіаку

У Дів теж буде можливість виблискувати на балах. І такими балами можуть виявитися не тільки розважальні заходи, а й освітні, і робочі зустрічі. Ваше структуроване мислення і вміння бачити деталі буде помічено керівництвом. Ви можете просунути свої ідеї, презентувати продукт, будете переконливими, і вразите колег і клієнтів. Ближче до кінця тижня ймовірні романтичні знайомства.

Гороскоп для Терезів

Гороскоп на тиждень, з 10 до 16 травня 2021 для всіх знаків зодіаку

Саме час роздати борги. А ще — залучити інвестиції, звернутися до спонсорів, загалом – знайти ресурси для реалізації своїх ідей. В роботі — посилення активності, багато руху, іноді безладного, так що постарайтеся організувати свій час, щоб не витрачати його на розв'язання чужих проблем або перетравлення того, хто що про вас сказав. Цього тижня з’являється хороша можливість зайнятися навчанням улюбленій справі, нехай це буде онлайн майстер-клас або прослуховування аудіокниги — але обов’язково приділіть час розвитку. У цьому криється ваш ресурс.

Гороскоп для Скорпіонів

Гороскоп на тиждень, з 10 до 16 травня 2021 для всіх знаків зодіаку

Ви можете опинитися в центрі уваги свого партнера. Не тікайте від з’ясування стосунків. Зараз є шанс розставити всі крапки над i. Також активізуються ваші конкуренти та недоброзичливці. Але і з ними ви можете впоратися, якщо відкрито обговорите всі претензії — як ваші, так і до вас. Це хороший період для того, щоб навести лад у домі, позбутися зайвого і звільнити місце в шафах (особливо 10 – 11 травня). Але це також стосується стосунків з іншими людьми. Дехто токсичний може піти з вашого оточення — і це точно буде плюсом.

Гороскоп для Стрільців

Гороскоп на тиждень, з 10 до 16 травня 2021 для всіх знаків зодіаку

Активізуються партнерські стосунки. У вас можливі нові знайомства, цікаве спілкування, поїздки. Під кінець тижня ви можете відчути підйом ентузіазму та оптимізму, може з’явитися приємне відчуття, що море по коліно. Тільки пам’ятайте, що це ваше особисте відчуття, яке можуть не поділяти інші люди. І будьте обережні з обіцянками. Не поспішайте брати на себе нові зобов’язання, дайте думкам вгамуватися.

Гороскоп для Козерогів

Гороскоп на тиждень, з 10 до 16 травня 2021 для всіх знаків зодіаку

У вас просто прекрасний тиждень для наведення ладу — на робочому місці, в побуті, у власному гаманці. Плани, плани й ще раз плани — чим ретельніше продумані, тим простіше реалізуються. Протягом тижня дуже вірогідні романтичні пригоди. І навіть якщо ви зі своєю половинкою живете вже не перший десяток років, потіште один одного чимось незвичайним. Це гарний час для того, щоб оживити стосунки й надихнутися на спільні нові проєкти.

Гороскоп для Водоліїв

Гороскоп на тиждень, з 10 до 16 травня 2021 для всіх знаків зодіаку

Вам загалом властиво робити те, що хочеться, а не те, що потрібно іншим. Але цього тижня варто вдвічі більше уваги приділити саме собі. Займіться тим, що вас надихає, зустрічайтеся з друзями, з однодумцями, з коханими, прийміть гостей, дозвольте енергії інших людей оточити вас. Таке активне спілкування дасть поштовх для нових звершень. Навіть якщо ви разом не винайдете щось нове, то дасте відпочинок своїй голові та зможете більш ефективно діяти. Це спрацює навіть в інтровертів. Просто нехай це не будуть щоденні зустрічі з різними людьми, нехай це буде одна зустріч за тиждень, але постарайтеся її провести.

Гороскоп для Риб

Гороскоп на тиждень, з 10 до 16 травня 2021 для всіх знаків зодіаку

Для Риб цей молодик теж вмикає теми навчання та улюблених занять. Так само як і Водоліям, вам варто активніше, ніж зазвичай, спілкуватися та виходити у світ. Але найцікавіше, що до кінця тижня ви можете відчути особливий прилив творчої енергії та натхнення. Річ у тому, що 14 травня Юпітер – планета великого щастя – входить у ваш знак. Він залишиться там до кінця липня, але момент його переходу ви можете відчути дуже чітко. Зверніть увагу на те, яка сфера життя буде найактивнішою 14 – 16 травня, які ідеї приходять до вас, що обговорюється навколо. Дуже ймовірно, що саме ці теми та ідеї будуть важливими для вас протягом найближчих трьох місяців.

Джерело: fakty.com.ua.

 

Читайте також:

COVID-19 в Україні. За добу понад п'ять тисяч нових заражень недугою

Сьогодні День перемоги. Історія та прикмети 9 травня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up