Особливий відпочинок: юних вінничан запрошують до тренінгового центру

Особливий відпочинок: юних вінничан запрошують до тренінгового центру

Дітей з інвалідністю запрошують на відпочинок у тренінговий центр. Там юні вінничани будуть без батьків, але увагою їх не обділять — тут за ними цілодобово доглядатимуть. Також обіцяють цікаве дозвілля. Таку послугу надає Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій».

Хто має можливість відпочити та скільки?

Центр доступний для дітей з інвалідністю від 6 до 18 років. Відпочинок триває 15 днів. Винятком є діти, яким потрібний паліативний догляд.

Де діти проживатимуть та як їх доглядатимуть?

Діти проживають в Тренінговому центрі села Дорожне Вінницького району.

У кожній кімнаті по дві дитини, медична сестра дивиться за ними у денний та нічний час, додатково вночі є соціальні робітники (доглядальники).

Відео дня

Дітей забезпечуються 5-ти разовим харчуванням, за потреби фахівці Центру надають допомогу в годуванні.

Створені комфортні і доступні умови для здійснення санітарно-гігієнічних процедур. Крім цього, на підставі вивчених потреб, дітям надаються необхідні індивідуальні послуги. Забезпечується догляд та допомога для тих дітей, що себе не обслуговують. Протягом дня для дітей організовують цікаве дозвілля, навчання з самообслуговування та комунікацій.

Що зробити, щоб дитина відпочила у Тренінговому центрі?

Потрібно звернутися в Обласний Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій», що за адресою: вулиця В.Городецького, 10, або за телефоном (0432) 509-145).

Перелік документів, які потрібні для оформлення відпочинку

Свідоцтво про народження; паспорт; ідентифікаційний код одного з батьків, та дитини; індивідуальна програма реабілітації; довідка-медичний висновок про інвалідність; довідка про проживання дитини в сім’ї; виписка-короткий анамнез з медичної картки; довідка про стан здоров’я (епідоточення).

Після телефонної розмови або особистої консультації з адміністрацією Центру буде проводитись подальша підготовка документів та вивчення потреб дитини.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Таня

    супер
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up