«Основу» у Вінниці та області очолили жінки (Прес-служба партії «Основа»)

«Основу» у Вінниці та області очолили жінки (Прес-служба партії «Основа»)

У квітні минулого року Сергій Тарута презентував нову політичну партію «Основа». Сьогодні, 15 листопада, у Вінниці представляли очільників обласної та міської організації партії.

– Ми справжня партія, а не політичний проект лідерського типу. У нас у назві немає прізвища ні Тарути, ні Ніколаєнка і ніколи не з’явиться – каже очільник «Основи» Андрій Ніколаєнко. – Більше того, я не вважаю себе головою партії, а називаю себе парторганізатором. Моє завдання полягає в тому, щоб людей, які здебільшого уникали політики, вважаючи її чимось не дуже добрим, переконати долучитися  до команди і спробувати міняти країну. Не треба думати, що хтось зможе зробити краще за нас самих. У нашій команді є і бізнесмени, аграрії, енергетики, лікарі, викладачі. Ми розуміємо, потрібно зібрати команду dream team. Не важливо, з якої партії ці люди прийдуть. Ми готові оцінювати людей не за партійною приналежністю, а за справами, які людина робила в своєму житті.

У Вінниці цю партію представлятиме дві жінки. Обласну організацію очолила  Лідія Діденко (колишня директор управління охорони здоров'я та курортів Вінницької облдержадміністрації, нині заступник директора регіонального лабораторного центру МОЗ), міську - журналістка Анна Візнюк.

Три болючих питання

– У мене тривалий час було відчуття депресії. З ким я не спілкуюсь, переважна більшість говорить про три речі, які турбують найбільше і які треба зробити: зупинити війну, відродити економіку, і вирішити проблему міграції людей, – каже Лідія Діденко. –  Я часто відвідую лікарні у різних регіонах України. У Львівській області бачила пусті лікарні.  Фахівці виїжджають відділеннями, бригадами: хірург, анестезіолог, сестра... У Закарпатті просять, аби до них направили десанти спеціалістів, тому що своїх немає лікарів. Виїхали. Мені стало страшно. Я усвідомлюю, що поїхали молоді люди з руками і головою. І вони не повернуться, і діти їхні не приїдуть вже сюди. Бо там вони знайдуть себе.  Я розуміла, що далі так не може бути.

Коли прочитала програму партії «Основа» і побачила, що є люди,  які проаналізували ситуацію, написали план дій і хочуть його втілити, звичайно, я не змогла чекати, коли щось зміниться. Я знайшла відображення тих питань, які мене турбують і шляхи їх вирішення в партії «Основа» і я хочу їх реалізувати у Вінницькій області за допомогою тих людей, яким це так само болить як і мені.

«Україна 2030»

Партія «Основа» спільно з науковцями розробила Доктрину збалансованого розвитку «Україна 2030», яка відповідає на питання: якою може бути економіка України, що для цього потрібно робити, які кроки потрібно робити в перші п’ять років і надалі,  які індустрії створювати, як створити два мільйони робочих місць, як реформувати податкову та кредитну сфери...

– Це не виключно партійний проект чи документ. Ми будемо раді, якщо будь-яка політична партія візьме цю роботу. – каже Андрій Ніколаєнко. – Це думка не політиків, це думка економістів і науковців. Це фактично громадянська платформа, яка має онлайн версію, де кожен вуз, кожен науковець може долучитися зі своїми пропозиціями.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up