Назвали найбільш небезпечні дні у січні. Коли потрібно бути обережними?

Назвали найбільш небезпечні дні у січні. Коли потрібно бути обережними?
  • Астрологи визначили 4 днів у січні, коли потрібно бути вкрай обережним.
  • Це не означає, що у ці дні не вестиме у всьому — є сфери, на які варто звернути увагу.

У місячному циклі є дні, які з більшою силою впливають на емоційний стан людей. Підвищується ризик зробити необачні вчинки, знижується увага і зростає ймовірність потрапити в неприємні ситуації. У січні гранично обережними в словах і діях потрібно бути 18, 20, 26 і 27 числа.

18 січня повний місяць у знаку Лева — у цей день краще не проявляти ініціативу і знизити активність до мінімуму. Уникайте спілкування з малознайомими людьми, зростає ризик обману і маніпуляцій. Перепади настрою ускладнюють спілкування з оточуючими, найкраще провести цей день наодинці зі своїми почуттями і думками і розставити їх по поличках.

20 січня 2022 четвер 19 місячний день Місяць в Діві. У цей день дуже легко піддатися меланхолійним і депресивним думкам. Нові починання приречені на провал, а приймаючи важливіше рішення, потрібно бути готовими, що ситуація вийде з-під контролю. Навчання і саморозвиток підуть на користь.

Відео дня

26 січня 2022 середа 25 місячний день Місяць в Скорпіоні. Такий стан небесного світила можна назвати вибухонебезпечним. Люди схильні здійснювати необдумані вчинки і рубати з плеча. Контролювати емоції стає складно і конфлікти можуть виникати від будь-якого необережного слова. Варто триматися подалі від ризикованих авантюр — вони можуть бути небезпечними.

27 січня 2022 четвер 26 місячний день Місяць у Стрільці. У цей день на поверхню виходять всі ті людські якості, які ми ретельно намагаємося приховувати — гординя, марнославство, заздрість і зарозумілість. Небезпечний день — підвищується ймовірність крадіжок, злочинів і аварій. Не варто піддаватися спокусам, ними Всесвіт випробовує нас на міцність.

 

Читайте також:      

Вона сказала: «Так». Біля нового Епіцентру створили величезну автоялинку

На Майдані Незалежності підготували казкові фотозони та яскраві локації

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up