Найчастіше зникають діти та пенсіонери. За тиждень патрульні розшукали шістьох людей

Найчастіше зникають діти та пенсіонери.  За тиждень патрульні розшукали шістьох людей
  • До поліції періодично надходять виклики про зникнення людей.
  • За останні сім днів подібні виклики на лінію 102 надходили шість разів. 
  • Найчастіше губляться діти та пенсіонери.

Про це на своїй сторінці у фейсбук пише Патрульна поліція Вінницької області.

— До прикладу, ввечері 14-го жовтня люди повідомили патрульним, що на зупинці Грибоєдова виявили жінку літнього віку. Вона була без верхнього одягу і не пам'ятала, де її домівка. Прибувши на місце події, інспектори встановили особу 81-річної жінки та адресу проживання, після чого доставили додому та передали опікунові. Схожа ситуація трапилась цього ж дня із 77-річним чоловіком на вулиці Магістратській. Патрульні теж знайшли його домівку та передали доньці, — йдеться у повідомленні. — 16-го жовтня, близько опівночі, інспектори отримали виклик про зникнення 16-річного хлопця. Бабуся підлітка сказала, що він пішов на концерт і не повернувся додому. Патрульні знайшли хлопця на вулиці Литвиненка. 

Також двох зниклих чоловіків інспектори розшукали на залізничному вокзалі. А на вулиці Академіка Янгеля мати шукала сина. 8-річного хлопчика теж допомогли знайти патрульні.

Відео дня

— Шановні громадяни, не залишайте без нагляду своїх малолітніх дітей та приділяйте більше часу своїм стареньким батькам, адже вони, як ніхто потребують уваги. В разі зникнення когось із родичів одразу телефонуйте на лінію 102, — кажуть у поліції.

 

Читайте також:

Тепло, але небезпечно. Оголосили штормове попередження по всій Україні

Заповнені реанімації, черги в газконтору та інше важливе за 20 жовтня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up