Наша Марія Гнатик здобула «бронзу» на спеціальних Олімпійських іграх з танців

Наша Марія Гнатик здобула «бронзу» на спеціальних Олімпійських іграх з танців

В Австрії відбулись перші Спеціальні Олімпійські Ігри. Вінничанка Марія Гнатик, яку тренує Діана Подолянчук, виборола бронзу.

У місті Грац «Австрія» відбувся Чемпіонат світу з танців у спеціальній Олімпіаді 2021. На чемпіонаті змагались близько сотні спортсменів з інвалідністю із 22 країн світу. Змагання проходили в категоріях — соло, дуети, пари та команди та в чотирьох дисциплінах: бальний танець, вуличні танці, виконавче мистецтво і спеціальність.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, у приміщенні та текст «TEN MAT MAT KASE TEN MAT KASE TEN KASE MAT TEN KASE MAT TEN MAT KASE TEN SE KASE MAT TEN S ATHLETE KAS MA TEI TEN Ma E IEN PIELSTAETTEN AT»

Наша Марія Гнатик здобула «бронзу». 15-річна Марія виборола перемогу, виступивши з сольним номером в номінації «вуличні танці».

Відео дня

На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

«Мені 28 років і сьогодні я прокинулась тренером Олімпійської призерки. Вчора був історичний день! Відбулись перші Спеціальні Олімпійські Ігри, де наша Марія Гнатик виборола Бронзу.

Це одна з найвищих нагород, яка може бути! Це спільна перемога нашої команди! Це особиста перемога Марії, яка увійде в історію України!

Вітаю! Пишаюсь! Чекаю вдома!», — написала тренерка Марії по східних танцях Діана Подолянчук на своїй сторінці в «фейсбук».

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, на відкритому повітрі та текст «S UKRAINE»

Марія, нагадаємо, перемогла в одній із номінацій на конкурсі краси «Interbrilliant WORLD 2018».

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Антонина Коваль

    Ти наша гордість,молодець
  • Alina Alina

    Молодець!
  • Василина Черноморская

    👍
  • Нина Тусова

    Поздравляю с
    Победой .

keyboard_arrow_up