Нам виповнився рік. Святкуємо разом! (Новини компаній)

Нам виповнився рік. Святкуємо разом! (Новини компаній)

Рік тому державне підприємство «Електричні системи» розпочало еру електрообладнання для машинобудівної промисловості на Вінниччині. Ми – одне з найбільших підприємств з іноземними інвестиціями в області. В міському палаці мистецтв «Зоря» відбулись урочистості за участі нашого великого та дружнього колективу, почесних гостей та партнерів підприємства.

«Особливість нашого підприємства, яку відзначаю не тільки я, а й наші партнери, наші аудитори системи якості з Євросоюзу, - це - творчий, відповідальний та гостинний колектив, - зазначив очільник підприємства Олександр Тіщенко. - Ми усвідомлюємо нашу відповідальність, адже ми співпрацюємо зі світовим лідером компанією «APTIV» та виготовляємо продукцію для автомобілів «Мерседес», що відповідає високим світовим стандартам якості і не має аналогів в регіоні. Початок серійного виробництва електрокабельної продукції для автомобілів розпочато нами в жовтні 2017 року. На сьогодні виготовлено протягом року більше 1 000 000 джгутів. Цю високу планку тримаєте саме ви, шановні працівники «Електричних систем»!»

Олександр Тіщенко згадував, як вперше з кількома людьми діючої команди зайшов до напівзруйнованої будівлі, що не мала світла й систем комунікацій, і йому здавалось неймовірним, що вже через рік ця будівля сяятиме чистотою і комфортом європейського виробництва.

«Люди – найголовніший наш актив. Успіх будь-якої справи - це команда, це люди, які працюють у нас. Вони віддають свій час, свій ентузіазм, свій талант на благо спільної справи нашого підприємства, а значить - і свого особистого успіху теж!», - сказав він.

Під час урочистого заходу кращих працівників ДП «Електричні системи» було відзначено Почесними грамотами концерну «Укроборонпром», Вінницької ОДА та Вінницької міської ради. 

Серед тих, хто отримав грамоти, були начальник відділу постачання Віталій Лебідь та фахівець відділу ІринаБурденюк. «Почуваюсь, як в родинному колі, говорить пані Ірина. – Пам’ятаю, як ми облаштовували офісні приміщення, замовляли меблі та аксесуари, організовували зону відпочинку на виробництві. Адже усіма видами закупівель для підприємства займається саме наш відділ. Нам хотілося, щоб люди почувалися комфортно на роботі, як вдома. Кожна приємна дрібничка в офісі чи на виробництві – складова успіху нашого колективу. Щиро радію за всіх, зичу усім нам усіляких гараздів, здоров’я та натхнення.

Заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко був присутній на заході. У своєму вітальному слові він наголосив, що завдяки народженню ДП «Електричні системи», отримав можливість «другого життя» і 45-й завод:

«Мені дуже приємно бути з вами через рік після того складного шляху, який ви пройшли. Для багатьох молодих людей робота у вашому колективі є справжнім стартапом для подальшого професійного росту та самореалізації. Офіційне працевлаштування, соціальні гарантії, стаж на виробництві, - усе це неоціненний досвід. Бажаю усім вам міцного здоров’я, мирного неба та впевненості в тому, що завтрашній день буде позитивним».

Хоча у нас при прийомі на роботу для робітничих спеціальностей немає вікових обмежень, згідно зі статистичними даними, на підприємстві «Електричні системи» кількість молодих працівників віком від 18 до 35 років становить 83%.

Сьогодні на підприємстві працевлаштовані 1200 працівників. Це всі ті, хто своєю самовідданістю допомагають нашому підприємству йти наміченим шляхом. На сьогоднішній день ми – беззаперечні лідери-працедавці в області. До кінця року «Електричні системи» планують довести цифру власного укомплектування кадрами до 2 тисяч працівників. А в 2019 році на підприємстві будуть працювати 2,5 тисячі вінничан.

«В той час, коли більшість працівників їдуть до Європи, нам вдається залишати людей, давати їм кар’єру, можливість вивчити англійську мову, стати кимось більшим, ніж за нашої відсутності. Ми готові працевлаштовувати не тільки з Вінниці і околиць, ми готові їхати в ті місця, де люди дійсно не мають роботи. Їх привезуть-відвезуть безкоштовно на роботу - з роботи, нададуть харчування, виплатять зарплатню, сплатять за них податки, і ще дадуть можливість робити кар’єру. Це справді інвестиція, - говорить заступник начальника відділу по роботі з персоналом Анжела Шимчук.

Ми стали лідерами виключно з однієї причини – ми однією командою неустанно працювали протягом цього року і працювали на результат. Ми сплатили додержавного бюджету податковими відрахуваннями суму 36 мільйонів гривень. Перше місце в стрічці роботодавців та місце в рейтингу сумлінних платників податків – це престиж і разом з тим подвійна відповідальність. Адже коштом платників податків наша країна утверджує свою обороноздатність та економічний потенціал. 

Гість нашого торжества, заступник Вінницького міського голови Владислав Скальський, повідомив, що в І кварталі 2018 року бюджет міста отримав від нашого підприємства податкових надходжень на 10 мільйонів гривень. Він запевнив, що ці кошти вкладаються в реконструкцію міста, зокрема вулиці Замостянської.

«Ми хочемо, аби Вінниця була не лише найкомфортнішим містом для життя, а й найкомфортнішим містом для праці в Україні. Ми хочемо, щоб виходячи з роботи, ви мали можливість пройтись європейським проспектом». 

Ми були і залишаємось зосередженими на нашій справі. Нам було б складно піднімати усе з нуля, якби не наші партнери, які допомагають нам відбудувати нові приміщення, системи кондиціонування та вентиляції, довозити працівників додому з роботи, прибирати наші цехи, забезпечувати харчуванням працівників, надавати банківське обслуговування - Загарій Сергій, Мерецький Ігор, Паскар Володимир, Романюк Євген, Козловський Ігор, Штемпура Леся, Ходацький Володимир Григорович, ТОВ «Авто-Гранд», Чекотун Юрій, Осмоловська Лариса.

Отже, йдемо вперед європейськими шляхами, збільшуємо родину «Елекричних систем» і віримо, що все краще лише попереду! До нових звершень, друзі!

Приєднуйтесь до нас! Чекаємо на вас за адресою: м.Вінниця, вул.Стрілецька, 57б, тел. 097-585-24-94, 063-228-82-77

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up