На Замостянській поставили лавки з USB-портами

На Замостянській поставили лавки з USB-портами
У кожній з лавок по чотири порти зарядки. Схожі USB-зарядки є на проспекті Космонавтів, але там вони вмонтовані у ліхтарі
  • Нещодавно на алеї по Замостянській поставили дерев’яні лавки.
  • Кожна з них обладнана кількома USB-портами для підзарядки смартфонів та планшетів. Перевірили, чи працюють вони (спойлер — не працюють).

Днями на алеї по вулиці Замостянській поставили нові лавки. Їх виставляли на тій частині, де минулого року пройшла реконструкція — від Будинку офіцерів до стадіону «Локомотив».

Крім лавок там ще з квітня до листопада 2018-го зробили нову дорогу, «тиху» колію, тротуари, впорядкували паркувальні «кишені», поставили освітлення та зробили озеленення — посадили 210 дерев.

Відео дня

Вздовж алеї поставили 18 лавок і тільки по правій стороні (якщо стояти в бік «Локомотиву»). Придивилися до них та побачили, що в «ніжках» кожної з конструкцій вмонтовані USB-порти: по чотири на кожну лавку з пластиковою підставкою для смартфона.

Варто зазначити, що такий спосіб підзарядки є значно комфортним, ніж на проспекті Космонавтів, де подібні USB-порти вмонтовані у ліхтарі, які стоять поодаль від лавок. Тож, щоб підзарядити пристрій, потрібно стояти поруч з ліхтарем. Або мати щонайменше двометровий кабель USB.

Але протестувати комфорт такої зарядки на Замостянській не вдалося: USB-порти не працюють, бо, ймовірно, ще не підключені до мережі. Тим паче, реконструкція Замостянської ще не завершилася: цього року планують ремонтувати другу чергу вулиці — від «Локомотиву» до 45-го заводу. Попередня вартість — 101 мільйон гривень, але ще не оголошували тендер на роботи.

Утім, навіть на завершених об’єктах USB-порти можуть не працювати. У цьому пересвідчилися під час оглядин оновленого проспекту Космонавтів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • З.А.Глядач

    Цікаво,а чи багато знайдеться бажаючих сидіти на цих лавках у літню спеку заради того,щоб "зарядити" гаджет. Особливо,враховуючи значне розповсюдження Power Bank'ів.

    Джони reply З.А.Глядач

    чучело узнало наконецто про повербанки
  • Dima Semenchuk

    Гроші отримали, а вони не працюють? !ще цікаво як їх закріпили? !там ще ж має бути підсвітка! Не вистачає лише підігріву. жах!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up