На вулицях міста встановили майже тисячу світлодіодних світильників

На вулицях міста встановили майже тисячу світлодіодних світильників

У Вінниці торік встановили майже тисячу світлодіодних світильників вуличного освітлення. Освітили вулиці, перехрестя та зони відпочинку.

Зазначають, що встановлені світильники економні та енергозберігаючі.

Так, у 2018 році нове сучасне освітлення з’явилось:

  • на вулиці Замостянській,
  • на площі Привокзальній,
  • по вулиці Генерала Арабея,
  • по Гніванському шосе,
  • на ділянках по вулицях Магістратській, Порика, М. Ващука тощо.
  • також - на кількох перехрестях міста.

Відео дня

— Також у 2018 році облаштовували сучасне освітлення біля встановлених нових ігрових мультикомплексів. Наприклад, на майданчику на розі вулиць Руданського та Гавриш, на спільній території будинків 128,130,132 по вулиці Лялі Ратушної. Також додаткове освітлення зробили на новій зоні відпочинку неподалік Тяжилівського озера, що біля автостанції. Замінили ліхтарі й поблизу школи №4, що по вулиці Гоголя, де проводились роботи з благоустрою, — зазначають на сайті міськради.

Також підсвітили арку в Центральному парку.

Читайте також:

Реконструкція входу до парку Горького коштує 17,4 мільйона гривень. Що там буде?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Архімандрид

    ЛамповоФеєричний ідіот Торонтуй.

    Задунайский Торонтуй reply Архімандрид

    Чо, мракобес, с похмелья?
  • Задунайский Торонтуй

    Сделанных в Китае. Уничтоженный ламповый завод мог бы сегодня легко ими завалить всю Украину. Заняв при этом тысячи людей.

    З.А.Глядач reply Задунайский Торонтуй

    Трахантуй,ти ідт! У Вінниці був РАДІОламповий завод.

    Задунайский Торонтуй reply З.А.Глядач

    Закусывай бери, не пошла тебе бояра вижу.

    З.А.Глядач reply Задунайский Торонтуй

    Пасасі...

    Задунайский Торонтуй reply З.А.Глядач

    Твои любимые?

    З.А.Глядач reply Задунайский Торонтуй

    Так,спеціально для тебе зробив. По "образу і подобію" власного...

    Стакан поноса reply Задунайский Торонтуй

    Зараз все зроблено в Китаї. А за знищений ВЛЗ, скажи дякую свому проросійському президенту ананасу. Коли з заводу повивозили все,навіть залізо-бетонні перекриття.

    Задунайский Торонтуй reply Стакан поноса

    Вам все, виноваты. Но ничего, будут еще заводы. Придут китайцы, построят. Пустой такая земля стоять не будет. С которой вы сами нэ годни ничого зробыты.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up