На Вінниччині чотири дні блукав 34-річний боєць АТО. Дмитро охороняв садки

На Вінниччині чотири дні блукав 34-річний боєць АТО. Дмитро охороняв садки
  • Дмитро Пер’ян пішов на схід добровольцем. Після служби дуже змінився. Чоловік почав випивати та з ним коїлось щось незрозуміле.
  • В четвер, 12 жовтня 2017 року, Дмитро пропав під час загадкових обставин.
  • Родичі звертаються за допомогою. 

В садках біля села Стіна Томашпільського району  Вінницької області пропав 34-річний Дмитро Пер'ян.

Відчим хлопця розказує журналістці «20 хвилин», що після служби в АТО син дуже змінився, почав часто випивати.

«Були випадки  епілептичного нападу, від лікування відмовлявся. Останнім часом помічали,що він говорить щось незрозуміле. У вівторок 10 жовтня зі знайомим поїхали на роботу в село Стіну сторожувати садки. А вже 12 жовтня зі слів хлопців які працювали з ним, говорив щось незрозуміле, думав що він дома в селі Вербка, що йому потрібно піти в аптеку по ліки батьку. Хлопці відправили Дмитра спати. Ввечері пішли в вагончик будити його, але там нікого не було», - розповідає Ілля Петрович, який приходиться відчимом зниклому.

Відео дня

Батьки поїхали на місце роботи, об’їздили все село і біля нього запитували всіх чи не бачив ніхто хлопця світленького.

За словами чоловіка, вони звернулися за допомогою в поліцію. Сьогодні, 16 жовтня 2017 року, правоохоронці обіцяли розпочати пошуки з кінологами.

На щастя, щойно до батька зателефонували та повідомили, що син знайшовся. 

Родичі просять порадити гарного психолога, який спеціалізується на проблемах, пов'язаних з АТО.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Таварисч

    Наша армия лучшая на свете - в ней воюют эпилептики! Смэрть творогам!

    Vladimir Molotov reply Таварисч

    интернет каратист, смотри не споткнись там
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up