На Вінниччині повісився 15-річний Артем. Хто довів підлітка до суїциду?

На Вінниччині повісився 15-річний Артем. Хто довів підлітка до суїциду?

15-річний підліток Артем Ателін з Вінниччини звів рахунки з життям. Хлопець був під опікою у 75-річної жінки, рідну матір ще при його народженні позбавили батьківських прав.

Опікуни хлопчика впевнені, що його довели до суїциду і звинувачують в події не тільки класного керівника хлопця, але і співробітника служби у справах дітей, повідомляє ТСН. Справа в тому, що підліток був знайдений повішеним у сараї незабаром після того, як в них провів бесіду класний керівник і інспектор вищевказаної служби.

У минулому році хлопець був узятий на облік після того, як зламав паркан у сусідів. А кілька тижнів тому в лікарню з алкогольним отруєнням потрапив його друг. У всьому звинуватили Артема.

Відео дня

Класний керівник загиблого підлітка заявляє, що дійсно проводив з ним виховні бесіди, проте заперечує будь-яке цькування.

— Його ніхто не переслідував. Дитині, яка перебуває в особливих умовах, треба навчити якось жити, — каже Євгенія Старущак.

Після вищевказаних подій хлопець дізнався, що його викликали на засідання опікунської ради. У зв'язку з цим він дуже засмутився і перестав спілкуватися з друзями.

Опікуни Артема заявляють, що хлопець дуже боявся знову потрапити в інтернат. В останній раз він спілкувався в інспектором служби у справах дітей за кілька годин до того як вчинив суїцид.

— Ми говорили разом, чи правда, що він приносив горілку. Він говорив, що неправда. Ми щиро спілкувалися, вийшли, він нас провів, ми ще жартували з ним, попрощалися і розійшлися. Я не знаю, як пояснити, що трапилося. Ми шоковані, — розповідає журналістам Галина Порчинська, завідуюча сектором опіки та піклування дітей.

Нагадаємо, у Ямпільському рaйоні повісився школяр. Кажуть, що через дівчину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • ваня

    і що зробити з тею керівничкою треба????? взяти її дитину повісити! так буде напевно правильно!!! Самі невміють жити ще чужих дітей вчать!!!!! Порчинську Г. Старущак Є. в тюрягу і ніяких условних, і також тих хто цих тварей на роботу прийняв!!!! цеж надо ким бути щоб сьогодні через тебе діти вішались!!!!!!!
  • Tatiana Tatiana

    Видно так " добре" в тих 1нтернатах, що д1ти бояться туди йти!

    Татьяна Адамова reply Tatiana Tatiana

    там дисципліна.
  • Владимир Богуславский

    Пока эта тварь у власти, ничего хорошего ждать не приходиться.
  • Karolina Witkowska

    Чи ці новини хоч колись пишуть щось позитивне?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up