На третій черзі Космонавтів ставлять «хвилі» з бетону

На третій черзі Космонавтів ставлять «хвилі» з бетону
  • Тривають ремонти третьої черги проспекту Космонавтів
  • Посередині проспекту поставили хвилясті блоки
  • Представник підрядника «Олеріт» розказав, що це буде прикраса пішохідної зони

Із середини червня триває реконструкція третьої черги проспекту Космонавтів. Робочі з товариства «Олеріт» та інших субпідрядних компаній зроблять нові тротуари, озеленення, велодоріжку, освітлення тощо. А там, де перехрестя проспекту з Келецькою поставлять Арку. За все це заплатять 41 мільйон гривень.

У неділю, 23 липня, на будівництві нікого не було. Проте, можна побачити зміни, у порівннянні з минулим тижнем — посеред проспекту поставили хвилясті бетонні блоки. Директор товариства «Олеріт» Олег Гончар оглядав роботи і журналісту вдалося отримати пояснення, що це буде таке.

— «Хвилі» — це буде прикрасою проспекту. Конструкції будуть обкладати плиткою чи мозаїкою, як на другій черзі, що біля фонтану. А навколо них ростиме самшит. Хвилі будуть як продовження пішохідного переходу, — розказав представник компанії-підрядника.

Відео дня

Це не єдині «хвилі», що з’являться на цій частині проспекту. Незабаром розпочнуть вимощувати пішохідну зону та поставлять ще партію «хвиль».

Нагадаємо, що кленову алею, що зростала на цій частині проспекту, майже всю зрубали. Причина — «аварійність» та хвороби дерев

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Анонім

    А когда дойдёт очередь до парка возле  бывшего ДК Химик или до Бригантины?

    Anonymous reply Анонім

    Лучше что бы не дошло - вырежут все деревья, газоны закатают в асфальт, а взамен поставят пару вазонов. А и церковь у вас пытаются построить - возле церкви нужно будет стоянку на машин 50 и так далее.
  • Daily

    аллея клена нашли зачем плакать как то сорняк растет где угодно и садить не надо
  • Задунайский Торонтуй

    Делается все чтобы уничтожить память о прошлом на этом месте. Удивляюсь,  проспект до сих пор не переименован именем какого-нить павшего за "свободу Украины" атошника. Но наверное уже скоро.

    Alexey Shytov reply Задунайский Торонтуй

    Скорей бы ты уже пал, гнида

    Задунайский Торонтуй reply Alexey Shytov

    А вот и кандидат на переименование появился. Айда в окопы, или тут брызгать желчью не так стремно?

    Звучало бы хорошо: "Проспект побратима Шитова".

    Олексій reply Задунайский Торонтуй

    Яке відношення ця назва має до пропагнанди комунізму? Вже взагалі ватно-Тронутий, — саме так твій нік читається.

    Задунайский Торонтуй reply Олексій

  • Anonymous

    Волны в горове горисполкома и их постоянно штормит.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up