На Старому місті горів двоповерховий будинок іконописця

На Старому місті горів двоповерховий будинок іконописця
фото: Валерій Григорович

Приватний будинок зайнявся близько 16 години на Старому місці. За попередніми даними він належить іконописцю.

Інцидент стався 23 листопада. Рятувальників про пожежу повідомили о 15:56. Станом на 17:41 займання було приборкано.

Вогонь був дуже сильний та майже повністю знищив оселю. Про потерпілих не повідомляють.

Стало відомо, що будинок належить іконописцю Руслану, який має трьох дітей. На момент пожежі, як пише real, родина була вдома.

Відео дня
фото читача fgh

Нагадаємо, на Стельмаха цього дня горіла капличка.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Mila Shine

    Сгорел вчера дом по Ул. Палиев Яр 59 Кто желает помочь семье с 3 детьми, звоните погорельцу. .тел. 067 215 17 41 Руслан (Ростислав).
  • Петров Пётр

    Работа МЧС это комплексная проблема , это и слабый уровень образования, часто слабый уровень руководящего состава , это та техника с которой они работают, которая давно подлежит списанию , финансирование никакое. За такие зарплаты какие дают в МЧС там работают либо сынки, либо не лучшие специалисты . Бывают исключения . Но редко.
    Выросло новое поколение людей, в головах которых уже нет правила "Сам погибай , а товарища выручай!" , эти люди не будут бросаться в огонь , это поколение работает так, как платят , и своим здоровьем и жизнью уже не будут рисковать . За это не платят . Повторюсь, есть и редкие исключения.
  • Порошок

    Баби нижче відписавші. Якщо ви такі розумні на словах, то чого не пішли в МНС?

    Mila Shine reply Порошок

    Вы так говорите, потому что это случилось не у вас. В 2011 году у меня дотла сгорел двухэтажный дом по ул. Колхозной. Благодаря бездорной работе спасателей, сгорело еще 3 дома, которые были рядом. Мой отец сам тушил, упал с крыши и получил травмы лица (была операция). Я думала за 7 лет уровень подготовки пожарных улучшился. Но ошиблась. Вчера снова все повторилось. Кстати оборудование у пожарных современное, новые приспособления, одежда. Просто вы реально не видели как они работали. Они заливали уже почти догоравшую мастерскую, вместо того чтобы не дать огню перебросится на жилой дом. В итоге дом загорелся и сгорел. Там все соседи кричали им тушите дом.
  • Порошок

    Баби нижче відписавші. Якщо ви такі розумні на словах, то чого не пішли в МНС?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up